Románia hogy bírja kezelni a roma kérdést?
Romániában kb 2,5 millió cigány van, ráadásul a román lakosság hatalmas mértékben csökken.
Hogyan bírják kezelni a cigányokat, hogy ennek ellenére, kevesebb a probléma velük, mint itthon, és nincs akkora szájuk se?
V a román lakosságot a politikusaik növelni akarják? (mármint van terv Mo.-val ellentétben a népességcsökkenésre?)
"hogy 1-2 millió hirtelen eltűnt a külföldi munkaerőpiacon - de azok visszajönnek..."
Visszajönnek? Azt hittem kb 2 millió ember lelépett véglegesen külföldre. Vagy nem?
"azért mégis jobb lenne ha a szomszédban románok lennének és nem cigányok..."
Hát én úgy vagyok vele, hogy egyik se kéne ide inkább akkor már a Bolgárok de te tudod ;)
"Romániában a székelyeken és a túristákon kívül mindenki cigány, a románok cigányok csak letagadják"
Jaaaa, te meg etnikai zseni vagy...idióta...
Románok azért fa*szagyerekek, lásd amikor felgyújtották egy faluban a cigányok házát, megtorolva a sérelmeiket.
Csak mi magyarok vagyunk ilyen tutyimutyik.
Sehogy, a romák mindenhol ugyan olyanok.
A különbség, hogy ők már elkezdték exportálni a problémát nyugatra, míg Magyarország fő a saját levében, nem csinál semmit.
Ugy birja kezelni, hogy az embereket nem a boruk szine alapjan iteli meg. Aki dolgozik, meg van becsulve, akar cigany, akar feher.
Emellett abban is van nemi igazsag, amit itt az egyik valaszolo irt: egy resze csoro es koldul, masik resze gazdag es jatssza a don corleonet.
Off: #9- szegyelld magad. Hany romant ismersz, hogy igy beszelsz roluk??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!