Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik szidják George W. BUsht,...

Akik szidják George W. BUsht, hogy "buta" azok ezt mire alapozzák?

Figyelt kérdés
Egyetemet végzett USA elnöke volt 2 ciklusig, mégis miért lenne ostoba?

2013. júl. 13. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
120 nem olyan sok nekem 128 mégsem vagyok elnök
2013. júl. 13. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

Namost ez a cikk a LEGUTÓBBI rendelkezésre álló tanulmányokból indult ki, ami lehet akár többéves is, lehet az is, hogy Bush egyetemi évei alatt készültek (érdekesnek tartom, hogy évszámot nem írnak).

Nem vagyok az ilyen tesztek szakértője, de szerintem simán romolhat az eredmény pár év után. Elképzelhető az, hogy Bush IQ-ja az elnökség alatt már csak 20 volt (vagy 120, de akkor én meg Brad Pitt vagyok).

2013. júl. 13. 23:20
 13/17 rémuralom ***** válasza:
100%
Kérdező, ne hidd, hogy csak Magyarországon ér annyit a diploma, amennyit ér. Amerikában jóval régebben megy ez a tömegképzés, ami itt, és ezért az amerikai értelemben vett "manapság" sem az utóbbi húsz évet jelenti. Úgyhogy de, manapság szerezte a diplomáját, és bár nem Magyarországon, de e tekintetben Amerika se jobb.
2013. júl. 13. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha azt sem tudod, hogy a Yale Egyetemet [jél]-nek ejtjük és folyamatosan [jalé]-zol, akkor miről is beszélünk itt?

Egy politikusdinasztia sokadik tagja, már csak a sok yalees családtag meg a millió dolláros támogatások garantálták a bejutását. De nem kell itt fogalmat téveszteni, Bush nem egy autószerelő intelligenciájával rendelkezik, pl. a harmadik világ fejlesztésében az elnöksége alatt és utána is hatalmas dolgokat ért el, a gond csak az volt, hogy kb. ez volt a legpozitívabb dolog az elnökségével kapcsolatban.

Aki a világpolitika ilyen szintjére kerül bizonyos elvárásoknak megfelel: amerikai top egyetem, korábban szenátorság, stb. . De ahogy a magyar viszonyokra vetítve Matolcsy is hasonló képesítésekkel rendelkezik, még ő is lehet idióta döntéshozó, ezáltal pedig buta elnök.

2013. júl. 14. 00:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked mekkora iq-d van? Mert nagyon csodálod a120-at, pedig 110-ig átlagos...
2013. júl. 14. 03:52
 16/17 A kérdező kommentje:

De attól függetlenül, hogy az USÁ-ban noname egyetemeket könnyű kijárni azért a Yale mégis topegyetem. Mindenhol meghajolnak a magas színvonala előtt és Bush nem sport szakot járt ki, tehát elméletben igen értelmesnek kell lennie alapból

Az hogy valamelyik hozzászóló 128 I.Q-s én pedig 150 I.Q-s emiatt nem lesz elnök valakiből, mert oda politikai érzék, támogatás is kell !

Még mindíg a 120 iqsok értelmesnek számítanak mindenhol. akkor?

2013. júl. 15. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem buta csak egy pszichopata, akinek nincs felelősségérzete és nem érez empátiát a többi ember iránt. Ettől függetlenül ravasz.
2013. dec. 15. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!