Az USA miért érzi azt, hogy bármi bárhol történik a világban Amerika ügye és neki kell rendbe tennie? Nem veszik észre, hogy ez zavarja a világ többi részét?
Az usát is mint mindenkit a pénz érdekli.
nem véletlenül nem a szaharai államokra sütik rá hogy ott vannak a teroristák hanem azért nem azokra mert ott nincsen olaj.
Én is kb. úgy látom a helyzetet, mint a 18:23-as válaszoló. Ha Amerikában így gondolják, akkor jó lenne változtatni...
Kína miért lenne rosszabb? Nem olyan biztos! Nem olyan az az ország, amilyennek beállítják és ha összehasonlítjuk, Kína még békésebb ország, mint az USA.
Kína békésebb ország? Te veled akkor nagy bajok vannak. olvass utána ember mik vannak Kínában.
Az amerikaiakért sem vagyok oda de Kína....
Hát azért nem lenne túl rossz még a hátránya sem annak ha bejönne az USA rendet tenni .. mao számára ez csakis nyreeség lehet, mert itt egyszerűen már xarabb semmi se lehet.
És azért álljunk meg, ugyan miért is nem jó, ha megpróbál egy olyan szemétláda diktatúrát feslzámolni, mint Irán, ahol mondjuk a 17 éves srácokat felakasztják csak azért mert melegek? Szóval hajrá, remélem tarolnak tovább.
Ez a Kína meg egyneesen egy ökörség, hát pont ott is rendet kellene tenni, csak persze oda soha nem fognak bemenni, de hát ott se éppen demokrácia van, és ott se igazán tisztelik az alapvető emberi jogokat. Kb ennek kellene lenni a szempontnak, és ha nincs meg, akkor irány rendet tenni! Ennyi. Olyan nehéz ezt felfogni ?
Most az mellékes, hogy a fegyver és egyebek jó üzlet, hiszen persze h az, ezt senki nem vitatja, na de mikor nem volt az? Ez nem az USA hibája, ez mindenhol így van.
Én azért bízom az USA rendtevési politikájában, már sajnos egyre lagymatagabbak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!