Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Szlovákok mért ennyire...

A Szlovákok mért ennyire rasszisták velünk szemben?

Figyelt kérdés
Magyar zászlót égetnek, a szlovák rendőrök megverik a magyar szurkolókat, megvernek és bebörtönöznek ha magyarul mersz beszélni Szlovákiában, A Szlovák vezetőségnek nem tetszik ha a szlovák ringer olyan feliratú kamionnal mennek ki a magyarok hogy HUNGARORING

2013. jún. 29. 10:13
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nézd válaszoló megkérdeztem hogy mért ennyire rasszisták velünk szembe erre jönnek itt a süket dumák!
2013. jún. 29. 16:13
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

"Nézd kérdező, ha Téged zavar a szlovákok rasszizmusa, a legjobb megoldás, ha nem mész Szlovákiába. Így a világnak csak kb. 49 ezer négyzetkilométerrel kisebb szeglete jut Neked."

Helyettesítsd be ezt cigányokkal, Magyarországgal és 93 ezer négyzetkilométerrel.

Jó utat! Kanada, Anglia, India tárt karokkal vár titeket!

2013. jún. 29. 16:54
 23/28 anonim ***** válasza:
Így 1 nappal a kérdésed után megtaláltad a megoldást arra, hogy miként fogod a szlovákok rasszizmusát letörni?
2013. jún. 30. 09:15
 24/28 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy meg le akarom törölni?
2013. júl. 1. 07:32
 25/28 anonim ***** válasza:
87%

on: gratulálok 14-es, nagyon szép összefoglaló :-)

off: 35 éve élek magyarként Szlovákiában, általában a magyarlakta déli részen, de például 5 évig Pozsonyban és kirándulni is rendszeresen a hegyekbe járok. Eddig egyetlen egyszer sem ért semmilyen atrocitás. Pedig a magyar ismerőseimmel mindenhol magyarul beszélek, mindig van nálam magyar könyv, újság és ha szlovákul kell beszélnem az akcentusom rögtön elárul. Tehát nem tudom, hogy Te miért itélkezel mások felett ismeretlenül. És amit végképp nem értek, hogy lehet néhány kiragadott példa miatt egy egész nemzetet elitélni.

2013. júl. 1. 14:21
 26/28 anonim ***** válasza:

Rasszizmus:

[link]

2013. júl. 1. 18:28
 27/28 anonim ***** válasza:
20%

A szlovákok olyanok mint a romák...

Nekem volt szlovák barátnőm Békéscsabán, szerettem imádtam őt mégis becsapva elhagyott a szokásaik miatt.

Valószínű ez az oka, ugyanis ők azok akik nem engednek be magukhoz közel csak a saját fajtájukat, úgy hogy igaz az hogy bizony sajnos ők azok akik rasszisták.

2013. júl. 29. 03:02
 28/28 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 15. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!