A Szlovákok mért ennyire rasszisták velünk szemben?
10.
Ööööööö, szerinted nincs rá ok?
"A Szlovákok mért ennyire rasszisták velünk szemben?"
1, kisebbrendűségi komplexus velünk szemben
2, rossz lelkiismeret
3, félelem
Ez csap át gyűlöletbe.
Pszichológia.
3. és a 4. válaszolónak!
Nem vagyok Jobbikos és 31 éves vagyok nem tudom mért kell egyes dolgokat a Jobbikhoz kötni!
Nagyanyám mesélte hogy amikor kint voltak még a 90-es évek közepén a szlovák rokonaiknál félig én is szlovák vagyok) mondták nekik hogy nem szólaljanak meg magyarul mert abból csak baj lesz meg csesztetni fogják őket a szlovák rendőrök!
Azt az esetet meg pont nem találtam meg de ha nem emlékszel rá más univerzumba lehettél amikor magyar zászlókat égettek a szlovákok vagy amikor megvertek egy magyar nőt Szlovákiában mert magyarul mert beszélni!Tele volt ezekkel a TV és a rádió!
A Hungaroringos esete meg konkrétan most pénteken mondta egy Hungaroringos menedzseres csaj nekem a ringen amikor kint voltam mutatta a kamiont hogy ezzel mennek ki majd ki a szlovák ringre de és most matricázták fel HUNGARORINGOS felirattal és ez nem fog tetszeni a szlovák vezetőségnek ha ilyen feliratú kamionnal mennek ki!
Konkrétan erről van szó!
Az a gond ezzel, amit itt összegyűjtöttél, hogy az elmúlt 5 évben volt kb. 5 incidens amire Te azt mondod, hogy a szlovákok en bloc rasszisták a magyarokkal szemben és rögtön levonod a következtetést.
Néhány hónappal ezelőtt 2 magyar rendőr agyonvert egy erdélyi magyar férfit kihallgatás közben. Következtetés: az összes magyar rendőr gyilkos?
3 héttel ezelőtt a Szabadság téren egy autós éppen egy biciklist vert össze, ismeretlen okból, amíg a rendőrök oda nem értek. Következtetés: az összes magyar autós biciklist ver?
Az általad említett DAC-Slovan meccs után a tüntetésen Budapesten a tiltakozók elégettek egy szlovák zászlót. Következtetés: az összes magyar zászlóégető?
Az egész magyar-szlovák ellentétet politikai haszonszerzés céljából mindkét oldalon néhány nacionalista politikus, a hozzájuk kapcsolódó média gerjeszti néhányezer szimpatizáns körében, aki vevő erre.
"2 magyar rendőr agyonvert egy erdélyi magyar férfit kihallgatás közben"
Az cigány volt.
Én vagyok a buta mikor ide nem illő cikkeket linkelgetsz? Próbálod bebizonyítani az igazad(talán érdekedben áll) és linkelsz ide nem illő cikkeket!
Valami gáz van veled haver!
# 15:
Ha cigány lett volna, de nem az volt, még a Kurucinfó szerint sem, azt feljogosítja a rendőröket, hogy agyonverjék?
A kérdező feltehetne egy következő kérdést, hogy "A Magyarok mért ennyire rasszisták?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!