Ausztriában el tudnád képzelni az életed?
Figyelt kérdés
Milyen ott élni mondjuk a magyar határ mentén? Hol telepednél le, ha Ausztriába mennél?2013. jún. 21. 15:56
11/14 A kérdező kommentje:
Mert Ausztriából hazajöhetek akár egy biciklivel is 1-2 óra alatt. USA az kicsit messze van és nem a költségek miatt értem...
2013. jún. 22. 00:08
12/14 gazi válasza:
El ,de csal a kisebb városokban , inkább hegyvidéken.
Mert? Félsz a zombiapokalipszistől vagy mi?
13/14 anonim válasza:
"Mert? Félsz a zombiapokalipszistől vagy mi?"
Nem.
A nyugat-európai nagyvárosok nem vonzóak számomra.
Nyugat-Magyarországon élek , gyakran járok Bécsbe.
Jártam már bajor vidéken meg Berlinben is.
Berlin egy fertő ,meg az ottani emberek se kompatibilisek.
A bajorok meg totál jó fejek , hamar megtaláltam az összhangot velük.
Bécs is kezd egyre rosszabb lenni ,a hózentróger barátaim sokat panaszkodnak.
14/14 A kérdező kommentje:
Egyébként én is csak kisvárosba esetleg faluban tudnék élni. München még csak csak jó volt, Bécs kicsit furcsa. Ha ilyen nagyvárosokban élnék akkor is kieső részen mint mondjuk bp-n a centenáriumi lakótelepi rész. A bajorokat én is nagyon szeretem, jó fejek, viccesek már akikkel találkoztam és beszélgettem. Ausztria észak-keleti vagy Bajorország déli részén szívesen élnék
2013. jún. 22. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!