Melyik európai országban a legnagyobb a gond a bevándorlókkal? Hol a legsúlyosabb a probléma?
Nos, a három legnagyobb arányú bevándorló lakossággal rendelkező ország Ausztria, Spanyolország, és Svédország:
Olyan nagyon nagy probléma például Svédországban sincs - a híreszteltekkel ellentétben - a bűnözés ugyan megemelkedett a bevándorlással, még így is eléggé alacsony.
A szintén bevándorlókban bővelkedő Egyesült Királyságban még soha nem volt ennyi külföldi, mégis sok évtizedes mélyponton van a bűnözés, töredéke a '90-es években mértnek.
Ausztria szintén elég biztonságos:
Spanyolországban sincs nagy probléma:
Általánosságban elmondható, hogy minden bevándorlókkal teli országban eléggé bekerülnek a bevándorlók a bűnözésbe, de elég nyilvánvalóan elhanyagolható a számuk mind a teljes populációhoz képest, mind a bevándorlókhoz képest.
itt egy cikk róla, vagy elhiszed a statisztikákat belőle, vagy nem. én elképzelhetőnek tartom, pedig nem vagyok rasszista.
Hát Svédországban a nemi erőszak növekedése egyértelműen a zömében muszlim bevándorlókhoz köthető valamilyen szinten, de azért azt is hozzá kell tenni, hogy náluk nagyon magas a bejelentett nemi erőszakok aránya, míg nagyon sok országban a nemi erőszakoknak csak a töredéke után tesznek bejelentést, mert a nők félnek a megbélyegzéstől.
A svéd társadalomban viszont ugye a nők kvázi egyenlőek - és ez nem is nagyon fér a muszlimok fejébe - és ezt ők tudják is magukról, a jogaikkal kimagaslóan élnek a többi európai országhoz képest is.
Viszont a nemi erőszakok száma annyira megugrott, hogy biztos hogy benne van a bevándorlás is.
A közbiztonság attól függetlenül még mindig kimagasló náluk.
Svédországban a mostani zavargások során azt olvastam valahol, hogy elkezdtek a muszlimok akasztgatni, meg fejeket levágni (saját kultúra). ez már azért durva szerintem.
Franciában a rosszabb környékbeli lakótelepeken szó szerint megy a faji háború. fehér bandák vs fekete bandák.
a multikulti egy idő után csak kimutatja a foga fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!