Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael megint bizonyított....

Izrael megint bizonyított. Mit szóltok hozzá, hogy az ottani belföldi biztonsági szolgálat (shin bet) fenntartja magának a jogot, hogy elkérje a beutazók facebbok jelszavát, és hogy megnézhesség az email levelezését is?

Figyelt kérdés

2013. máj. 26. 20:51
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
a hír igaz, mivel beismerték, kinyilatkoztatták..
2013. máj. 26. 23:55
 22/40 tetro ***** válasza:
64%

"Az ACRI 2012 júniusában kért állásfoglalást..."

Ez a Kurucos "cikkből" van.

Segítek számolni. Ha én három hónapja voltam kinn (egy stábbal, senkitől se kérték a jelszavát, legalábbis gondolom mondták volna), akkor az előbb volt mint 2012 június vagy később? Tippelj.

2013. máj. 27. 00:05
 23/40 A kérdező kommentje:
rendben, akkor rosszul emlékeztem a cikkre, csak azért gondoltam hogy nemrég, mert valaki itt azt mondta és az maradt meg. de ez akkor sem változtat a tényen, hogy semmit nem bizonyít az, hogy kimentél pár emberrel, és nem kérték tőled. mert mint mondottam, nem kérik el mindenkitől.
2013. máj. 27. 00:07
 24/40 tetro ***** válasza:
26%
aha...
2013. máj. 27. 00:08
 25/40 A kérdező kommentje:
de ha észrevetted volna, akkor rohadtul nem az a baj, hogy hány embertől kérik el, hanem az, hogy ezt a "jogot" fenntartják maguknak. Engem az sem érdekelne, ha havonta egy embertől kérnék el, de mi az hogy ilyet megengednek maguknak? Megmutatták, hogy tudnak még pofátlanabbak lenni.
2013. máj. 27. 00:09
 26/40 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező!

Te miért pörögsz ennyire amúgy Izraelen? Oda akarsz menni? Vagy van valami extrém oka annak, hogy ennyire foglalkoztat a dolog (amúgy rajtad kívül kb. senkit nem érdekel).

Iránban nem lehet alkoholt inni. Nem háborít fel, hogy az ország fenn tartja ezt a jogot? Van kb. 50 ország, ahol "extrém" dolgok vannak de téged csak Izrael érdekel.

2013. máj. 27. 05:24
 27/40 A kérdező kommentje:
a fidesz meg az msz..p az, aki egyfolytában izraellel foglalkozik, és nyalja a valagukat
2013. máj. 27. 08:22
 28/40 anonim ***** válasza:
29%
tavaly volt egy évfolyamtársam egy csoporttal Izraelben, csak ők nem zsidók (nekik persze hogy nem nézik sosem), hanem palesztinok (ő félig), egyszerű kirándulásra mentek ki Ciszjordániába és Izraelbe. És ott a határőrök baszkodtak Facebookot akartak elkérni meg mondtáj hogy elveszett az utaslista...
2013. máj. 27. 10:10
 29/40 anonim ***** válasza:

"Te újságot egyedül a kurucot linkelted."

És a német honlap ahonnan a kurucos link származik, az is a kuruc érdekeltsége, vagy az ss honlapja?

2013. máj. 27. 11:01
 30/40 anonim ***** válasza:
51%

Egeszen biztos, hogy nincs ilyesmi Izraelben.

Ha valakirol valamit tudni akarnak, akkor azt a Moszad 5 perc alatt kideriti.

Plane ilyen pofon egyszeru dolgot mint egy facebook jelszo.

2013. máj. 27. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!