Izrael megint bizonyított. Mit szóltok hozzá, hogy az ottani belföldi biztonsági szolgálat (shin bet) fenntartja magának a jogot, hogy elkérje a beutazók facebbok jelszavát, és hogy megnézhesség az email levelezését is?
Úgy látom, van aki még a kuruc.infon leírtakat sem sikerült értelmezni... Felteszem a kérdést, habár aki megbukott szövegértésből már negyedikben, annak ez nehezen fog menni.
Az egyetlen forrásunk, a kuruc.info:D szerint mióta van ez a gyakorlat Izraelben?
23.06
Nem számít, hogy nem rég voltál, én is, de erre az a válasz, hogy egy idióta vagy, mert nem érted, hogy nem a nemrégről beszél a kérdező, hanem a mostról. Most ebben a pillanatban kérik épp a jelszavakat. De ha most épp a reptéren lennél, akkor is te lennél a hülye, hiszen a kuruc megírta.
nem a kuruc írta meg, te szerencsétlen félnótás! húzz el innen a kérdésemből, senki nem kíváncsi a szarkavarásodra, egyszer már azt mondtad befejezted, mert megsértődtél.
még mindig nem tudsz szöveget értelmezni, és kezdem azt gyanítani, hogy ez az egész szókiforgatósdi amit művelsz, csupán provokáció, mert ilyen ostoba embert nem hordhat a hátán a föld.
de le írom még egyszer, és kérlek a következő pár sort olvasd el néhányszor, mondjuk 8-szor, és közben próbáld meg feldolgozni, értelmezni, majd győződj meg róla, hogy biztosan eljutott-e az agyadig, mert nehéz dolga lesz, de csak megtalálja..
Szóval.. nem arról van szó, hogy mindenkit felszólítanak arra, hogy mutassa meg a fb levelezését, illetve a emailjeit, hanem akit ők úgy gondolják, hogy át kéne "vizsgálni".
Nos, ha valami kérdésed van az elhangzottal kapcsolatban, ha valamit nem sikerült megértened akkor állok rendelkezésedre itt, de ha úgy gondolod hogy külön szeretnél hogy foglalkozzak veled, akkor privin is rendelkezésedre állok, kérdezz bátran!
Aha értem. Ketten voltunk innen Izraelbe. Minket épp nem szúrtak ki... Vagy lehet, hogy nettó f@szság amit beszélsz.
Te újságot egyedül a kurucot linkelted. Szóval neked, hülye gyereknek, onnan van az információd. Amíg pedig így van, hiába pörögsz a fejeden, nem hiteles. Főleg hogy ketten is leírtuk, hogy senki nem kér ilyet Izraelben. Persze biztos épp tőlük nem... Akkor mégis kitől? Vagy minek? És mi van ha nem mondom meg? Mi van ha azt mondom, nem az én facebookom? Hol a többi újság, ami megírta?
Ja, és ne csinálj már úgy, mintha ez egy kérdés lett volna. Egyszerűen csak zsidózni akartál, mert egy frusztrált kis tini vagy.
:D nevetséges vagy
mi az hogy ha pont tőletek nem kérték el, akkor kitől? :D
szerinted hányan utaznak oda naponta? hány ezren? az elmúlt fél évben volt ott 2 ember az akárhány százezerből, és abból, hogy titeket nem kérdeztek, te levonod azt a következtetést, hogy senkit sem :D
másrészt meg linkeltem egy német lapot is, nézd csak meg az első oldalt (alul a számoknál, "1"-es számra kell rákattintani az egérrel). És mint mondottam volt, egy csomó más lap is megírja. az, hogy te mit tapasztaltál, a kutyát nem érdekli, elhiheted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!