Igen kevésnek vélem az esélyét. Az, hogy vannak szerkezeti, strukturális problémák az nem jelenti a végét, gondolj az USA történelmére, mai napig vannak államok, akikkel úgymond problémák vannak, mert, máshogyan értelmeznek bizonyos dolgokat. Bár azért ott nagy előny, hogy egy nyelvet- angolt beszélnek, és sok a különbség, de példának jó arra, hogy idő kell bizonyos dolgok- szerkezetek kialakulásához.
Inkább jelentősen átalakulni fog szerintem, mint sem megszűnni.
2013. máj. 12. 10:56
2/5 anonim válasza:
Rossz szokás abba a tálba sz@rni amiből eszünk, de sokan vannak ilyenek. Az EU a mai napig sokkal jobb társulás, mint bármelyik európai ország (najó, talán Svájc, meg Norvégia nem), a fizetőeszköze is jobb, nem véletlen hogy mindegyik ország be akar lépni és be akarja vezetni az eurót. Az angolok se merték elhagyni az EU-t. Az éppen aktuális tendencia és az euróövezeti válság ellenére, még mindig jó biznisz az EU meg az euró.
2013. máj. 12. 10:58
3/5 anonim válasza:
Remélem igen.
2013. máj. 12. 10:58
4/5 anonim válasza:
Ha nincs Unió, vissza kell állítani a határokat és vámokat. Nem véletlen, hogy az EU-n kívüli országok (Svájc, Norvégia) is beléptek Schengenbe. Tudomásul kell venni, hogy nagy külső régiókkal (USA, Kína, India) csak egy európai szövetség tudja felvenni a versenyt. A belső feszültségek azért vannak, mert a tagországok azt játsszák, hogy bent is vagyok, kint is vagyok. Ez nem megy. Minden kapcsolat korlátokat is jelent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!