Miért gondolják azt, hogy valami háttérhatalom irányítja a világot?
a háttérhatalom annyit tesz vannak nagy hatalmú emberek, akik a céljaik elérése érdekében úgy próbálják irányítani a dolgok folyását a háttérből ahogy nekik kedvező.
A másik lehetőség, hogy szinte minden a véletlen műve.
Ez a gondolkozás mód alapvetően az emberi viselkedés velejárója, szóval nem valami kivitelezhetetlen.
Ettől függetlenül a világot nem olyan könnyű irányítani, ezért szerintem sokan túlzásokba esnek ezzel kapcsolatban, mikor a mindenre pontosan kiterjedő irányítását leírják.
Én két dolgot nem értek.
1. Miben befolyásolja az életét az embernek, ha kiderül hogy van háttérhatalom? (mert szerintem semmiben sem)
2. Akik ezt a témát boncolgatják, hétköznapi emberként egy világméretű összeesküvést vélnek leleplezni, és úgy gondolják hogy ők okosabbak, mint azok, akik szerintük irányítják a világot. Legtöbbször Rotschildékat szokták a háttérhatalomhoz sorolni sok összeesküvő.. Nos.. Ne legyünk olyan naivak, hogy akik igazából irányítják a világot, azok ilyen "látványosan" csinálják. Mi van, ha ők azzal az eszközzel élnek, hogy "másra kenik" a dolgot. Tehát úgy rendeznek dolgokat, hogy te azt hidd, hogy a zsidók uralják a földet, vagy a szabadkőművesek. Nem olyan vad elképzelés ez. Az ilyen háttérhatalom összeesküvések arra mennek csak, hogy még inkább a zsidókat lehessen szidni (legtöbbször őket sorolják). Mert az oké hogy vannak bábkormányok stb, de a vélt háttérhatalom nem lehet "bábkormány"?:)
Jaja, jogos az egyik kérdés:
1 - Ha kiderül, hogy igazak az összeesküvés-elméletek a háttérhatalmat illetően, mit tesztek ellene? Vagy boldogabb lesz az életetek, ha kiderül, hogy nektek volt igazatok és még a nap is szebben süt majd? (kivéve persze, ha éppen nem manipulálják HAARP-pal...)
2 - Minek pakolna egy olyan szervezet rá jellemző szimbólumokat filmekbe, klipekbe, amely éppen hogy a háttérben akar maradni? Miért kockáztatnák a lebukást? Amiatt a max. egy ezreléknyi ember miatt, aki esetleg érti ezeknek a szimbólumoknak a valódi jelentését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!