Miért gondolják azt, hogy valami háttérhatalom irányítja a világot?
" hogy a gazdag gazdagabb lesz, a szegény pedig szegényebb."
Ez a törvényszerű! Ez már nem a kommunizmus, ahol mindenki egyenlően szegény. Fel kéne már nőni, nyafogás helyett dolgozni, tanulni, fejlődni, és akkor vihetné a sok összeesküvés gyártó is valamire.
Hogy konkrétan egy szűk csoport irányítja a világot (szabadkőművesekről meg zsidókról lehet ezt hallani ugye) nehezen tudom elképzelni...
De biztos vagyok benne, hogy a színfalak mögött történnek olyan dolgok, amikről jobb is, ha nem tudunk. Akár itt Magyarországon, akár a nagyvilágban. Elosztják ők egymást közt a pénzt, ne aggódj... aki meg már felesleges, vagy ellentétben áll veled, azt félretolják (lásd Dominik Strauss Kanh állítólagos "megerőszakolt egy szobalányt" ügye, amiután lemondott... vagy Bin Laden és az iraki háború. Érdekes hogy a Bin Ladenék és a Bush család ugyanabban az olajvállalatokban és fegyvervállalatokban voltak érdekeltek. A háború alatt ugye ezektől vásárolták a fegyvereket, és mint már a világ nagy része kitalálta: a háború igazi indítéka az olaj volt!)
Elgondolkodtató az, hogy ha nincs ilyen háttérhatalom, akkor miért jelennek meg ugyan azok a szimbólumok különböző előadóknál, TV csatornáknál, termékeknél, stb..
Elég sok helyen látható a mindent látó szem, vagy a Dávid-csillag, amit azért én nem neveznék a véletlen művének.
Azért mert hiába van demokrácia, az emberek mégis úgy érzik nincs beleszólásuk a politikába.
Ráadásul az országok többségében még a szabad választások látszatára se nagyon adnak.
Én csak abból indulok ki, h munkahelyemen a munkatársak között én vagyok a háttérhatalom.
Szépen óvatosan megrakom a tüzet, a nagypofájú hülyének a szájába adom az én problémáim, persze úgy, h azt higgye, ő találta ki meg a megoldást is
Az lesz, amit én akarok?
Igen!
Ha nem nyeli le a főnök ki viszi a balhét???
Biztos nem én:)
Szal, ha milliárdos vagány lennék én is más ..... verném a csanalat!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!