Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyes magyar emberek miért...

Egyes magyar emberek miért vádolják az amerikai kormányt meg a zsidókat minden hülyeséggel?

Figyelt kérdés

9/11-ről minden hülyeséget irkálnak itt GYK-n,meg hogy a mozis ámokfutást is egy programozott gyilkos követte el,ezért majd beszedjék az emberektől a lőfegyvereket hogy könnyebben tudják irányítani az amerikai lakosokat...

De sokak szerint ez a bostoni robbantást is direkt megszervezte a titkosszolgálat. Miért nem lehet elhinni hogy vannak a Földön elmebeteg emberek akik maguktól lövöldöznek,robbantanak? Nem értem miért kell mindenben kételkedni.

2013. ápr. 22. 15:06
1 2 3 4 5
 21/43 The Evil Twin ***** válasza:
45%

"Ezzel még nem válaszoltál meg semmit. Mégis ki mondta, hogy csak kétféle verzió van? Senki, vagy vízióid vannak? Remélem nem."

Bocsánat, de arra, hogy valaki kétkedett a kuruc-féle elmezavarban, te ezzel válaszoltál:

"Szóval Te szerinted minden tökéletes, úgy van, ahogy a TV bemutatja, gondolkodni felesleges. Ok, nincs több kérdésem."

Ha szerinted nem csak ez a két verzió lehetséges, akkor miért rögtön a másik szélsőséget próbáltad a vitapartnered szájába adni?

"Bizony szét lehetne nézni a legnagyobb nevek közt, és bizony-bizony, nem kételkedem benne, hogy jó pár cionista embert találnák közöttük."

Mint például?

Csak szólok, a CEO és a vezetőség nem a tulajdonos, azok jól fizetett alkalmazottak.

"A bonyolult piaci összefüggésekre nem tudok mit mondani, ha olvastad Frei Tamás: A Bankár c. könyvét, kicsit rájössz, hogy nem is olyan bonyolultak ezek, inkább csak azoknak tűnnek."

De igen bonyolultak, csak egy ponyvaregénybe bele lehet őket hibásan egyszerűsíteni.

"Az általad kifigurázott hírportálokra pedig csak annyit reagálnék: ők legalább nem csak a következményeket írják, hanem a miérteket is. Van pofájuk kérdezni és kételkedni."

Ja, csak éppen a miértek lehetnek simán hibásak, vagy hazugok. A nácik és a kommunisták óta tudjuk, hogy minél egyszerűbb és butább a hazugság, annál többen hiszik el, és ebben a Kuruc nagyon jó...

A miértjeiken néha sírva szoktam röhögni. A kedvencem az volt, amikor hőzöngtek, hogy egy zsidó főparancsnok "elszólta magát" mert szólt a katonáknak, hogy vigyázzanak, és ne tüzeljenek civil célpontra, csak ha abszolút biztosak benne, hogy ellenséges tűz jön onnan... na ebből a Kuruc kihozta, hogy biztos azért mondta azt a parancsnok, mert EDDIG lőttek civil célpontra, most szólt nekik gyorsan, hogy ne... pedig aki egy kicsit beleolvasott a témába, az vágja, hogy minden sűrűn lakott urbánus környezetben rendszeren figyelmezteti a világ minden épelméjű hadserege a harcolókat, hogy figyeljenek oda a civilekre, mert csúnyán néznek ki amikor meghal egy (márpedig meg fog, de kéne vigyázni). De persze ha a zsidók sütik el az ilyen rutin figyelmeztetést, akkor már biztos mást jelent...

Vicchegy az egész, gyerekes világkép gyerekesen gondolkodóknak. Mint egy rajzfilm, amiben mindenki, aki nem a "jókkal" volt, az "gonosz".

Ugyan már...

2013. ápr. 23. 16:19
 22/43 The Evil Twin ***** válasza:
54%

"Na mert a cionista pajtikáidnak sikerült bizonyítani ám :D"

Általában bármelyik médium jobban ellenőrizhető (az út szélén ordító hajléktalant beleértve) mint a Kuruc.

Egyébként azt sem tudod, hogy mi az a cionista.

A Kuruc olvasók soha nem tudják, mivel az a szennylap mindenkit lecionistáz, aki nem szélsőjobbos. Maguk a széljobberek meg nem olvasnak annyit, hogy utánanézzenek a szó igazi jelentésének.

Az igazi cionisták hasonló elveket és értékeket vallanak, mint ti, csak ők a magyar helyett a zsidó szót használják, a zsidó helyett meg az antiszemitát. A magyarellenes helyett meg az "öngyűlölő zsidó" kifejezéssel csesztetik a liberális zsidókat. Érdemes elolvasnod az JDL cionista szervezet angol nyelvű híreit, olyan, mintha egy kuruc cikket angolra fordítaná, és kicserélnéd a fenti szavakat, de ugyanaz a nettó ostobaság. Még a homofóbiában is egy követ fújtok.

"Azért a Tórát hoztam fel, mert a Talmudra úgyis kapásból rávágod hogy "höbölö-böbölö, nincs is hivatalos magyar fordítása" én meg nem akarok ütőkártyát adni a teli torokból nácizásra."

Nekem igazából nem okoz gondot elhinni, hogy tényleg ilyen marhaságok és beteg baromságok vannak a Talmudban. A Bibliában is olyan dolgok vannak, hogy csak néz az ember, a vallások ilyenek na, beteg fasz,,ságokat nyilvánítanak normálisnak.

A nácizással hagyjál békén, én nem hiszek abban, hogy valaki csak azért, mert tájékozatlan, és beszopja a Kuruc féle meséket, az attól rögtön náci lesz. Tudom, hogy nektek, meg a szélsőséges liberálisoknak mániátok a másik ember megbélyegzése (nektek mindenki aki nem tetszik, az cionista, nekik mindenki aki nem tetszik, az náci) de én ebben nem hiszek.

Náci az, aki centrális államot, fajelméletet, szociáldarwinizmust, imperializmust hirdet, szelektíven válogatná a polgárjogokat, és tekintélyuralmat követel... aki nem ilyen, az nem náci...

2013. ápr. 23. 16:37
 23/43 anonim ***** válasza:
64%

"Általában bármelyik médium jobban ellenőrizhető (az út szélén ordító hajléktalant beleértve) mint a Kuruc."

Igen, mint a jereváni rádió. Moszkvában Mercédeszeket osztogatnak...

"Bizony szét lehetne nézni a legnagyobb nevek közt, és bizony-bizony, nem kételkedem benne, hogy jó pár cionista embert találnák közöttük.

Mint például?"

Bilderbergék. Erről pedig ennyit.

"Egyébként azt sem tudod, hogy mi az a cionista."

Maradjunk annyiban, hogy a fogalom már jóval a Kurucinfó előtt is létezett. A vadkapitalizmus úgyszintén. De ha már itt tartunk, pont hogy ti náciztok-fasisztáztok-trappistáztok összevissza mindenütt aki nem fújja veletek a baromságaitokat. És miféle tapasztalataitok vannak a nácikról, hogy így ismeritek őket? Végigjátszották a Wolfenstein3D-t örökélettel, és ők a nagy naccivadászok :D

A jelenlegi álláspont szerint mindenki náci, aki nem ért egyet a vadkapitalizmussal, a kizsákmányolással, a tömegmanipulációval, a holokamuval és társaival. Mert a cionizmus bizonyára sokkal jobb, a gójok kiirtása az ugye nem holokamu...

2013. ápr. 23. 16:55
 24/43 anonim ***** válasza:
57%

The Wvil Twin.

Ne fogd fel személyeskedésként, de úgy látom, hogy Te viszont rendkívül szűk látókörű vagy. Én megvizsgálom a másik oldalról is a dolgokat, viszont úgy látom Te elutasítod, és egyoldalúan állítod be őket. Mintha minden csak véletlenszerűen történne. Pedig a világnak nem "így kell lennie" a világ nem "így működik". A mai zűrzavarok szimplán gerjesztett folyamatok sokaságai.

,,Mint például?

Csak szólok, a CEO és a vezetőség nem a tulajdonos, azok jól fizetett alkalmazottak."

Rockefelleréket akartam írni, de rájöttem, hogy ők pont nem zsidók, hát mindegy, ettől függetlenül még a világ legnagyobb emberei közé tartoznak, akiknek cégei úgy manipulálják a világot és eseményeit, ahogy akarják.

Ettől függetlenül még van egy pár(ezeknek leszármazottai még ma is élnek, és enyhén szólva befolyásos személyek):

A Rothschildok - ugyebár Mayer Amschel Rothschild 1712-ben kezdte el a ma már lejáratott fogalommá vált Illuminátusokat szervezni, egy kormányok fölött álló kormányt. Eleinte megbukni látszódott a folyamat, Belgiumban majdnem vége lett, végül mégse, a többi pedig már történelem.

A Morganek - Amerika egyik legnagyobb építői, zsidó származásúak. Henry Ford - A nemzetközi zsidó c. könyvében azt hiszem őket is taglalja.

A Warburgok (nem Wartburg, mint az autó) - Szintén zsidó származású család.

Meg ott van a hőn szeretett Bilderberg csoport, melynek létezését már nem is tagadják, sőt a feltételezett tagok is meg vannak: [link] Hogy ezek közt mennyi zsidó van, most nincs kedvem kiszemezgetni.

,,De igen bonyolultak, csak egy ponyvaregénybe bele lehet őket hibásan egyszerűsíteni."

Számunkra biztosan. Hiába tőzsdézel húsz éve, akkor sem tudod megmondani, holnap hogy fog változni a gabona árfolyama, mert akiknek akkor a befolyásuk, mint a fent felsorolt személyeknek, kedvük-kényük szerint irányíthatják az egészet. Megint csak A Bankár c. könyvet tudom felhozni, abban a részvényvásárlások vannak leírva, hogyan szakítanak abból hatalmasat a nagyok. Olvasd el, megéri.

A kuruc is szokott hülyeségeket írni, ők sem tévedhetetlenek, én ezt nem is mondtam. De úgy vélem még mindig jobbak, mint a mainstream média, amiben csak azt mutatják be, amit megengednek. Ne feledjük mennyi botrány került már ki a kuruc miatt, mennyi mindenre világítottak rá.

Pedig sajnos, hiába vicces meg gyerekes - nekem is annak tűnik - sajnos egyre inkább úgy néz ki, hogy a világ jóra és rosszra szakadozik.

2013. ápr. 23. 18:42
 25/43 The Evil Twin ***** válasza:
70%

"Ne fogd fel személyeskedésként, de úgy látom, hogy Te viszont rendkívül szűk látókörű vagy."

Tévedés. Csupán utána nézek annak, amit olvasok, és rá kell hogy jönnöm, hogy banális fas..zságok, tévhitek, és egyszerű hazugságok övezik a konteós zsidó/illuminátus/szamojéd világuralmas sztorikat.

Összekevered a nyitottságot azzal, hogy mindent beszopsz, amit olvasol.

"Rockefelleréket akartam írni, de rájöttem, hogy ők pont nem zsidók, hát mindegy, ettől függetlenül még a világ legnagyobb emberei közé tartoznak, akiknek cégei úgy manipulálják a világot és eseményeit, ahogy akarják."

Tartoztak.

A Rockefeller cégbirodalmat az amerikai állam az 1920-a évekre feldaraboltatta, mert túl nagy befolyást és monopóliumot szerzett, rengeteg kis cégre osztotta, aminek a Rockefeller család a nagy részét el kellett hogy adja.

A vagyonuk egy csúnya része elúszott a '29-es válság alatt, a II. világháború végére sokadrangú szereplői lettek a gazdaságnak. Mára az egész család egy pár milliárd dolláros vagyon birtokosa, még a Forbes 100-ba se férnek bele.

De hadd folytassam tovább a többivel akit emlegetsz.

A Rothschild is hasonlóan járt, ők a világ legnagyobb vagyonkezelői voltak, ám a háború és a válság az ő vagyonukat is kikezdte, mára pár tízmilliárdos kötvényportfóliókat kezelnek, aminek nagy része nem az övék.

A Wartburgok is egy letűnt kor emlékei, politikai és pénzügyi befolyásuk a XXI. századra már jelentéktelenek lettek üzleti szempontból, a nagy részük már nincs is a szakmában.

Mellesleg tőlük többen meg is haltak valamelyik táborban, hát nagyon sza.rul irányítják a világot, ha csak így ki lehet nyírni őket.

Mindegyiket azért emlegetik a konteósok, mert félelmetesen tájékozatlanok, és semmi közük ahhoz agyilag, ami az üzletben történik. Rothschild, és a társai leginkább a kora XX. századi konteók illetve antiszemita vádiratok szereplői voltak, és ezeket próbálják ráerőltetni a XXI. századra a mai fanatikusok, nem tudva arról, hogy mennyire eljárt ezek fölött a családok felett az idő.

Emlegethetnék például a Koch testvéreket, akik összesen 75 milliárdos USD vagyonnal bírnak, de nem teszik, mert halvány lövésük nincs arról, hogy kik azok a Koch testvérek. Vagy emlegethetnék Buffet, Helu, Gates, Ortega, Bettencourt, Walton, Albrech, Mars vagy hasonlók nevét, ugyanis ők a leggazdagabb emberek a Földön jelenleg.

Nathaniel Rothschield meg még Kanadában is csak a 25, a Földön meg valahol a négy számjegyűek között kullog...

Ha utána nézel, láthatod, hogy a tőke nem ismer se vallást, se nemzetiséget, annál fial, aki tud vele bánni, nem annál aki zsidó, üzbég, vagy lengyel.

A Bilderberg csoportnak nincsenek konkrét tagjai, hanem vannak afféle üzemeltetői (holland, belga, germán és angolszász urak) akik évente különböző embereket hívtak meg. Ha jól tudom Rothschild is volt nálunk néhányszor, de ha utána nézel, biztosíthatlak, hogy a zsidók igen súlyos kisebbségben vannak azon a csoporton belül.

És ráadásul teljesen súlytalan emberek is megjelennek ott, mint például Ed Bolls, akiről nem véletlen nem hallottál, annyira híres nemzetközileg, mint Fekete Pákó.

"Hiába tőzsdézel húsz éve, akkor sem tudod megmondani, holnap hogy fog változni a gabona árfolyama"

Főleg mivel a tőzsdén nem kereskednek gabonával...

"e úgy vélem még mindig jobbak, mint a mainstream média, amiben csak azt mutatják be, amit megengednek."

Hehe, na ez a kuruc legnagyobb kamuja: hogy ők valami félelmetes, titkos dolgot mutogatnak, amit a nagy média üldöz és el akar hallgattatni. Vagyis inkább csak a magyar kormányt.

Egyszerűen a kuruc azt csinálja, hogy szemérmetlenül részrehajló, és szinte kizárólag a zsidó-cigány-bu.zi témában cikkez (mondhatni hergel) és olyan dolgok kapcsán, amelyek nagy valószínűséggel azért nem kerülnek be a mainstream médiába, mert ku.rvára jelentéktelenek. (Vagy mert szóbeszédek, aminek még egy RTL Klub sem tulajdonít jelentőséget).

Ilyen hírportált a cionisták is üzemeltetnek (nem azok, akiket a Kuruc hív cionistának, hanem az igazi cionisták) amely szelektíven hoz le híreket, és az egész világot antiszemitának állítja be.

[link]

Tessék, ugyanazt a szart nyomatják, mint a kuruc, és ők is azt hazudozzák, hogy a média hazudik, de náluk az igazság.

Hozzá kell tenni, hogy őket letiltották az USA-ban, a Kurucot meg nem, ami vicces, ha azt nézzük, hogy itt egyesek szerint a média zsidó kézben van, mégis a cionista portált lezárják ott, ahol megmarad a "korlátlanul magyar".

2013. ápr. 23. 21:46
 26/43 anonim ***** válasza:
32%

Ha azt akarják, hogy te ne tudd, hogy ki vagy kik valójában a világ leggazdagabb emberei, családjai, akkor nyilván nem azt fogják feltüntetni neked a hivatalos listákon vezető helyen...

A pénz is úgy van elhelyezve itt-ott, hogy az simán ne derüljön ki, hogy valójában kié...és egy hivatalosan elismert kisebb összeggel, és egy kamu hivatalos sztorival gyanútlannak lesz feltüntetve...

"Nézd én csak a (pl.) tizenötödik leggazdagabb vagyok. Nem vagyok veszélyes. Látod, nincs is vezető befolyásom így politikai és gazdasági téren..."

2013. aug. 19. 10:28
 27/43 anonim ***** válasza:
60%

szerintem ez az Evil gyerek tökéletesen tisztában van az igazsággal, csak trollkodik egy jót, me' miért ne, jó kis móka.

"Csupán utána nézek annak, amit olvasok, és rá kell hogy jönnöm, hogy banális fas..zságok, tévhitek, és egyszerű hazugságok övezik a konteós zsidó/illuminátus/szamojéd világuralmas sztorikat."

Pontosan ugyanezt írtátok pár éve a biochippelésre és a tervezett elavulásra is. És lám-lám, mindkettő beigazolódott. De sebaj, toporzékoljatok csak nyugodtan hogy zsiráf márpedig nincs, fújkonteó,büdöskonteó, nemszabad. Sőt, ha letagadjátok a gravitációt, még repülni is tudhattok...mert ez csak így megy... :DDD

"Mindegyiket azért emlegetik a konteósok, mert félelmetesen tájékozatlanok, és semmi közük ahhoz agyilag, ami az üzletben történik."

LOL :DDDD még szerencse hogy a kis foteledből te aztán megmondod a nagy frankó aranyigazságot :DDDD whehehehehe

"Hehe, na ez a kuruc legnagyobb kamuja: hogy ők valami félelmetes, titkos dolgot mutogatnak, amit a nagy média üldöz és el akar hallgattatni. Vagyis inkább csak a magyar kormányt."

Na és mitszólsz a legújabb amerikai kiszivárogtatási botrányhoz, aminek a hőse Oroszországba volt kénytelen menekülni?

Ahá, értem. A jenkik csak viccből hajkurásszák azt az illetőt, fújkonteó, büdöskonteó, nemszabad :DDDD

A mínuszt meg helyből ki is osztottam neked a szerecsenmosdatásaidért.

2013. aug. 19. 14:07
 28/43 anonim ***** válasza:
40%
14:07: szerencsétlen troll vagy...
2013. aug. 19. 18:22
 29/43 anonim ***** válasza:
41%

18:22, aha értem. Fantasztikus érvelési rendszer, komolyan. Aki nem a te lózungjaidat mantrázza, az troll, büdöskonteós, fúj, monnyonle.

Te meg idióta vagy. A mínuszt zsigerből kaptad is.

2013. aug. 19. 20:02
 30/43 anonim ***** válasza:
31%
20:02: de te is ám, lúzerkém. Tudod, ez kétélű fegyver! :DDD
2013. aug. 19. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!