Ha kitörne egy USA (+NATO) - Irán háború akkor kik állnának az irániak mellé?
Figyelt kérdés
Egyre több helyről erősítik meg hogy irániak állnak a bostoni terrortámadás mögött. Ezután elég valószínű ,hogy Amerika megtámadja Iránt. Kik állnának Irán mellé ilyen esetben Azok a közel-keleti terrorszervezetek akiket fegyverekkel látnak el az irániak értelemszerűen nem tudnának sokat segíteni, akkor ki? Egyáltalán lenne akik segítenének nekik?2013. ápr. 16. 10:05
11/21 Vadkan01 válasza:
Oroszország, Kína, Kazahsztán, Tádzsikisztán, Kirgizisztán, Üzbegisztán, Szíria, India, Pakisztán, Mongólia, Afganisztán, Fehéroroszország.
12/21 anonim válasza:
Kell az olaj az Egyesült Állatoknak, Izraelnek pedig a háború.
13/21 anonim válasza:
Amerika még egyetlen háborút sem vívott "az olajért", csak szólok.
15/21 anonim válasza:
" Egyre több helyről erősítik meg hogy irániak állnak a bostoni terrortámadás mögött."
Na ezt még nem hallottam. Elég nagy hülyeség már bocsánat.
Kik állnának Irán mellé? Hát én biztosan. És még sokan mások...
Ja, hála Istennek Obama- aki szerintem ugyanolyan amerikai mint a többi- mégsem G.W. Bush
16/21 anonim válasza:
20:58
"Kik állnának Irán mellé? Hát én biztosan. És még sokan mások... "
Az ilyeneket hívják "hasznos idiótáknak"...
17/21 anonim válasza:
Névtelenül okoskodó. A kérdésre nem válaszoltál.
19/21 anonim válasza:
Szerintem az egész Közel-Kelet, a FÁK tagok, Észak-Korea és talán Kína is. Remélem elverik az usát, izraelt meg elmossák a föld színéről
20/21 anonim válasza:
Amerika nem hiszem, hogy megtámadná Iránt. Esetleg Izrael, na az már valószínübb. És akkor sokan Irán mellé állnának. De abbol nagy háború lenne. Muszlim-Zsidó háború +Kína,Oroszország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!