Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szíriában most mi a helyzet?

Szíriában most mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Normalizálódott már a helyzet, és már nincs háború, vagy most mi van?

Csak azért kérdezem, mert nagyon keveset hallani róla mostanság.

Már rend és béke van?

Egyben van még (területileg) az ország?

Régebben a háború előtt rengeteg turista ment oda, most még mindíg nem mehet oda senki? (mármint veszély nélkül)

2013. márc. 25. 18:01
1 2
 1/20 Vadkan01 ***** válasza:
Még mindig háború van és egyre rosszabb a helyzet.
2013. márc. 25. 18:37
 2/20 anonim ***** válasza:
[link] a kövi oroszország lesz
2013. márc. 25. 20:44
 3/20 A kérdező kommentje:
jaj....ilyen szenny honlapokat nem kérek köszi
2013. márc. 25. 21:10
 4/20 anonim ***** válasza:

Hogy a tájékoztatás egyensúlya helyreálljon:

[link]

2013. márc. 25. 21:50
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de mit szólnál egy kis Németországi kiránduláshoz.
2013. márc. 25. 21:54
 6/20 tarak ***** válasza:

most neztem, kb 50/50 hogy az elfoglalt teruletek aranya, a felkelok most inditottak egy jelentos tamadast Damaszkuszban. Szerintem nemsokara ok nyernek, vagyis csak ido kerdese.

Asszad mehet Oroszorszagba, de ha o nyer-es van eselye-akkor ugyanaz a Sziria lesz mint a 60-as evek ota (Baasz Part uralma). Demokracia pedig semmikepp sem lesz, ne legyunk naivak.

2013. márc. 25. 22:21
 7/20 Vadkan01 ***** válasza:
Ez a naczivadász oldal elég hülyeségeket ír, Orbán és Assad, semmi közük egymáshoz.
2013. márc. 25. 23:13
 8/20 Vadkan01 ***** válasza:
Egyébként most olvastam, hogy Assad-ot meglőtte a testtőre (szép kis testtőr), egyelőre él, de válságos állapotban van, majd kiderül mi lesz ebből.
2013. márc. 25. 23:33
 9/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a naczivadász oldal néha hülyeségeket ír, de én elhiszek mindent az utolsó betűig. Ehhez jogom van.
2013. márc. 26. 08:10
 10/20 anonim ***** válasza:

Vadkan01

Az nem Bassár el-Aszad, hanem Rijád el-Aszad, a felkelők parancsnoka. Ő van most válságos állapotban.

Amúgy kérdező, nem tanácsolom, hogy odamenj, hacsak esetleg nem akarod lelövetni magad. Ez a konfliktus valószínűleg még nagyon sokáig el fog húzódni, mert a felkelők még megközelítőleg sem állnak nyerésre, a stratégiailag legfontosabb területek még mindig a hadsereg kezén vannak, úgyszintén az övék a kizárólagos légi fölény is. Amíg a nyugat be nem avatkozik, addig a felkelőknek nincs esélyük teljes győzelmet aratni. Ha viszont mégis sikerül nekik végül, akkor viszont búcsút vehetünk a polgárháború előtt ismert Szíriától és akkor huzamosabb ideig nem lesz tanácsos odautazni.

2013. márc. 26. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!