Miért ennyire toleránsak az angolok és a franciák a bevándorlók miatt?
Nem olyan toleránsak mint hiszed.
Csak ők nem hangoztatják ,úgy mint a magyarok.Az angolok magukon kívül mindenkit lenéznek és rühellik a bevándorlókat de nem merik kimondani mert akkor politikailag nem lesznek korrektek és ez egy "felvilágosult" európainak szégyen.
Francia emberekkel van tapasztalatom.Vannak bizonyos ruhák , ruha márkák amiket általában bevándorlók hordanak , na azt a franciák nem veszik fel.Olyan ez mint a magyaroknál hogy "ez cigányos ruha".
Dehogy azok, első jól összefoglalta.
Angliában ha megfeszülsz, akkor is egy rohadt idegen maradsz. Franciaországban pedig próbálj meg egyszer németül kérni valamit a boltban.
Szerintem egyáltalán nem toleránsak.Sőt én még egy polgárháborút is megkockáztatok Franciaországban a franciák és a betelepült gyarmati népek között.
Iszonyat nagy hülyeséget követtek el ezzel a "multikulturalizmus" politikával aminek most isszák meg a levét,főleg,hogy ez a nyugati civilizáció végét is fogja jelenteni.Több gyerek születik a bevándorlóktól mint az adott ország népétől.Ugyan ez történt Szerbiában is csak ott olyan értelemben,hogy az albán kisebbség "kinyomta" koszovóból a szerbeket.
Egy darabig éltem Angliában és van francia ismerősöm is, ezek alapján tudok mondani pár dolgot: a bevándorlókat az angolok nagyrészt azért ,,tartják", hogy legyen valaki, aki olcsón elvégzi azokat a munkákat, ami nekik derogál. Persze azok az angolok, akik egyszerűbb lelkek és jó lenne nekik az alja munka is, azok rühellik a bevándorlókat, mert miattuk nincs állásuk. Ettől eltekintve én úgy vettem észre, hogy elviselik őket és a többség nem ágál ellenük. Akikkel én találkoztam,azok nagy része közvetlen és barátságos volt, nem éreztették velem, hogy húzhatnék már haza, de persze nem is toltak a fenekem alá semmit segítségképpen. Rengeteg a bevándorló, már hozzászoktak.
A francia ismerősöm azt mondja, hogy neki mindaddig nincs baja a bevándorlókkal, amíg tiszteletben tartják az ország kultúráját és állampolgárait. Ezen ő azt érti, hogy tanuljanak meg a bevándorlók franciául és ne a szociális juttatások igénybevétele legyen az egyetlen és elsődleges szempont a letelepedésnél, hanem menjenek el dolgozni és ne szüljenek 5-6 gyereket megélhetési célból. Valamint ne balhézzanak és ne veszélyeztessék mások testi épségét.
Mindez szerintem tök normális, valószínűleg mi sem értékelnénk nagyon, ha Magyarországot ellepnék mondjuk a kínaiak és nyakra-főre szaporodnának, folyamatosan bajt kevernének, az állam meg pumpálná beléjük a pénzt és cserébe még egy szót sem tanulnának meg magyarul, de követelőznének, hogy a pénz és a jó életszínvonal jár nekik. Ha meg nem kapják meg, akkor pedig nekiállnának zászlót égetni és leköpködni a magyar címert cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!