Miért csinálnak úgy a legtöbben, mintha az európai bevándorlók vallási problémát jelentenének?
Tehát van ez a nagy duma, hogy harcolni kell az Európában terjeszkedő iszlám ellen, le kell győzni a bevándorló muszlimokat és kirakni őket a kontinensről, stb...
Ezekkel az emberekkel ugyanannyi probléma lenne, ha nem muzulmánok lennének, hanem ateisták (ebben az esetben tökéletesen ugyanazok lennének, mint nálunk a cigányok), szóval nem értem miért kell ebből az egészből olyan ügyet csinálni, mintha egy vallásháborúról lenne szó az esetükben.
Nem teljesen ugyanaz, az ateisták eddig még nem járőröztek Londonban, hogy európai szemmel átlagos ruházatú lányokat lek.rvázzanak, vagy fiatalok kezéből kivegyék az italt, mondván a hitük szerint ez léha életmód.
Majd rájössz mi a különbség, ha a lányod/feleséged/te ha nő vagy csador nélkül nem mehet az utcára.
Mert az ateistak Europat legfeljebb arra hasznaljak, hogy itt szervezzek meg a terrorakciojukat, ami azert megsem tortenik mindenhol, mindennap.
A vallasos muszlimok viszont MINDENUTT, ahol jelen vannak MINDENNAP, 24 oraban avatkoznak be a normalis europai elet folyasaba.
"Mert az ateistak Europat legfeljebb arra hasznaljak, hogy itt szervezzek meg a terrorakciojukat"
Konkrétan mikor történt már meg ez?
4: Bocsika, már én is Nyugat Európában vagyok, igaz nem Angliában, ott a barátaim és pár családtagom van.
Nem, nem a kelet-európai bevándorlókkal van a legtöbb gond, hanem azokkal akik nem akarnak beilleszkedni. Az egyik barátomék olyan helyen vannak, ahol sok a nem európai bevándorló, a gyerekeik is ilyen suliba járnak. Nem a kis lengyel gyerekkel van a gond...
A kizsákmányolásról és a természeti kincsekről: Jó, ha a nagymamádat megerőszakolták az oroszok, akkor elmehetsz-e most Moszkvába, és megd.ghatod-e akarata ellenére Natasát?
Hagyják őket élni, nincs azzal semmi gond aki tanulni, dolgozni megy oda, de egy növekvő segélyes réteget amelyik tesz a szabályokra azt sehol sem tudják eltartani.
Szerintem még mindig jobban látom, mert már elég régóta élek itt.
Azt meg kifejthetnéd miben látod, hogy nem akarnak beilleszkedni, a feketék között már több a problémás (pár éve is elég komoly zavargások voltak, az szerintem kicsit durvább volt mint kiöntetni a sört) és közülük, tényleg nagy tömegek élnek segélyekből. Azonfelül, a szovjet állam abból nem profitált, hogy a katonái ezt tették a nőkkel, ami mükincseket, és értéket elvittek, azok visszaszolgáltatásáról elég gyakran vannak tárgyalások ( [link] , [link] ) mig a Királyság évszázadokon keresztül hatalmas hasznot húzott gyarmataiból, és mind a mai napig komoly érdekeltségeik vannak mindenfele a Nemzetközösségben. Laktam egy ideig brit középosztálybeli környéken is, mikor 4 tizenéves (a jog olyan, hogy ritkán büntetnek fiatalkorúakat, ezért szinte mindent megengednek maguknak) a 6 fontomért összevert d.u. 6-kor, hogy 2 hétig feküdtem, akkor költöztem át a pakisztáni negyedbe, ami olcsóbb is és ilyenek sem jellemzőek, ha valakit a kendős nők, vagy a kurtás bácsikák látványa zavar, azt meg csak sajnálni tudom, és a belém még csak belém se kötöttek soha.
Azt sem ártana elfelejteni, hogy kevés olyan iszlamista szervezet van ami nem élvezte volna valaha a nyugat támogatását, csak most könnyebb a köznépet riogatni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!