Oroszországban a Zsidó Autonóm Területet miért nem szüntetik meg?
Nem, nincs bajom a zsidókkal, csak nem értem.
Ma a terület lakosságának összesen 1,2%-a zsidó vallású, nagyjából ennyi % beszéli a jiddis nyelvet is.
90% felett van az oroszok aránya.
Akkor meg mi értelme van?
jól van na, először hallok erről...
de akkor sem értem, miért pont Moszkvától 8300 kilométerre jelöltek ki nekik területet
Jó hely.
Miért nem tanították ezt nekem az iskolába?
"létrehoztak nekik egy területet, oszt senki nem ment oda."
Tizeske, mert Sztálin bácsi olyan, hogy létrehoztt valamit és felkínálta jó szivűen mosolygva Mikuláskor.
persze. Fűtetlen marhavagon, tréli transzport és kevesen értek oda. Mert ő olyan nagyon szerette a zsidókat. Azért is irtotta ki a lenini zsidó vezetőséget. Azért vannak ott olyan kevesen, mert mihelyt lehetett Izraelbe mentek. A maradékot meg most mutogatják mint kirakat demokráciát.
Ha jobb helyen lenne, lehet hogy most nem nálunk vásárolnák a földeket, hoszen jogalapjuk is lenne a folytonosságra... ☺
1.Azok az "oroszok" csak integrálódni akarnak,hogy szétbomlasszák Oroszországot.
2.A ZSIDÓ AZ FAJ!
3.Azért,mert a kis majmokat majd oda lehet deportálni a háborús bűneik miatt.Amúgy is-távol van,hideg hely,nincs sok kaja-pont jó zsidajtárolásra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!