Ha Panama És Costa Rica relatíve biztonságos tud lenni, akkor Honduras, Guatemala, Nicaragua, El Salvador miért nem?
Igen, én tettem fel az előző Hondurasos kérdést.
De ezt nem értem.
Costa Ricán és Panamán mennek át a drogútvonalak, Panama még Kolumbiával is határos.
Hogyan tudták megcsinálni azt, hogy európai szintű a közbiztonság, amíg a fent említett 4 országban tüntetnek az emberek a biztonságért, mert elegük van a gyilkolászolásokból, de nem történik semmi?
Lehet arra fogni, hogy drog meg minden, de csak pár drogos banda van, azok közül egyik Guatemalai, a másik El Salvadori. De mitől ilyen borzalmas ez a 4 ország?
Szegénység miatt sem értem, mert pl Románia is szegény, mégse veszélyes (ennyire). Nepál is szegény, mégsem veszélyes.
Honduras és Guatemala a turista szemével egyáltalán nem olyan veszélyes, ha néhány alapvető szabályt betart az ember. Semmivel sem veszélyesebb, mint mondjuk Mexikó, vagy Peru. Tapasztalatból mondom. És ha mégis, nem a drogbárók, hanem a szegénységből eredő fosztogató bandák szempontjából az.
Romániában a legeldugottabb és legsötétebb erdő kivilágított főutca egy szerényebb dzsungelerdőhöz képest. Nem a szegénység, hanem a lehetőség a fő szempont a bandák szempontjából.
Ha ebbe a négy országba vagy beleszerelmesedve Costa Ricaba meg Panamaba meg nem akkor gondolkozz egy kicsit... Mi az ami a ebben a két országban nincs meg? Putri,drogkartellek, szegénység,életveszély , ez azt jelenti hogy neked ezek a dolgok jönnek be ,ha nem így lenne akkor megfelelne a másik két normális ország is
szóval szerintem ne panaszkodj hanem menj és élj valamelyikben ezek közül az országok közül és vállald azt hogy szar körülmények közt fogsz élni és bármikor meghalhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!