A felsorolt 3 ország közül melyik biztonságos egy európai számára? Milyen az életszínvonal?
Figyelt kérdés
Bolívia
Paraguay
Uruguay
Melyikbe érdemes menni? Mindíg vonzottak a spanyol nyelvű országok, és ennél a 3-nál akadtam meg. Milyen a közbiztonság? Melyikbe érdemes menni?
Jah és érdekelne: melyiknek növekszik a lakossága?
2012. szept. 11. 17:51
1/7 anonim válasza:
Paraguay-t és Uruguay-t nem ismerem, de Bolíviában tudom, hogy Santa Cruz viszonylag jobb hely.
2/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy megy a vita mert el akar szakadni....amúgy főleg a fővárosra értem, de az ország többi része is érdekelne mind a 3-nál :D
2012. szept. 11. 17:56
3/7 anonim válasza:
Bolíviában és Uruguayban nem ajánlatos kimenni sötétedés után.Paraguay biztonságosabb.Talán paraguayban több pénzt kereshetsz mint a másik kettőben de miért akarsz ennyira messze menni?
4/7 anonim válasza:
Kiválasztottad latin amerika 3 legcsóróbb országát kb. :D
Akkor már inkább Argentína/Chile
5/7 A kérdező kommentje:
Legcsóróbb?? Nemáár :S
Úgy tudtam Bolívia a legszegényebb, meg szegénységben ott van Peru Kolumbia, Venezuela.
De Paraguay és Uruguay:?
Arról tud vki vmi konkrétat? Melyik "jobb" ország? (GDP, közbiztonság, veszélyesség stb) Azt tudom, hogy Bolívia elég necces hely.
2012. szept. 12. 15:45
6/7 anonim válasza:
Szerintem Uruguay a legjobb ezek közül, Argentína közelsége eléggé felhúzza.
7/7 anonim válasza:
Az előző vagyok.
HDI szerint Uruguay a világ 48. legfejlettebb országa, Paraguay a 107., míg Bolívia a 108.
Magyarország ezen a listán a 38.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!