Szerintetek jó lenne ha létrejönne az Európai Egyesült Államok?
"Muszáj mindenben az usát majmolni? Ők mások, mint mi vagyunk, nekik nincsenek ilyen nemzetenként egyéni múltjaik, mint itt, Európában mindenkinek. Ne legyél majom. Amúgy a válasz: nem."
Szerintem az a majom, aki ennyire tudatlan! Az USA föderáció, ahogyan Brazília, Argentína, Kanada, Oroszország (Orosz Föderáció hivatalosan) és pl. Mexikó is (Mexikói Egyesült Államok a becsületes neve).
Szerintem nem lenne jó.
Történelmi nemzetállamok ne majmolják már az USA-t.Így is sok hülyeséget át vett tőlük Európa.PL:ezt a multikultit.
Bezzeg a jó amerikai dolgokat nem vették át.
Az USA esete teljesen már , friss kolónia , új ország ...stb
Ha német vagy francia lennék , én sem örülnék neki hogyha az adómból Magyarországot meg Szlovákiát istápolnák és így a 2000 eurós fizetésemből lesz 1500.
Európa Egyesült Államok?Amikor az európai emberek népességfogyását tekintve lassan nem is lesznek európaiak?
Az már nem lenne Európai Egyesült Államok , európai emberek nélkül soha nem születne meg.
Európában nagy a nyelvi , kulturális különbség.
Ezek a nemzetek mindig háborúztak egymással , nem fognak egy kupacra összeállni.
"Óriási nyelvi és kulturális különbségek vannak Európa különböző népei között. Lehet álmodozni róla, de a valóságban soha nem fog működni."
Indiában több száz nyelv van egymás mellett, ezek három nagy nyelvcsaládba tartoznak. Legalább három világvallás is képviselteti magát a kontinensen, mégis egy ország. Tehát ennyi az érved?!
Sőt, Svájc konföderáció, több nyelv él egymás mellett: német, olasz, francia, romans.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!