Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Koszovó független ország?

Koszovó független ország?

Figyelt kérdés

2013. febr. 18. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%

"A külföldi katonaság a koszovói kormánnyal kötött egyezmény alapján tartózkodik az országban. "

:DDDDDDDDDDDDDDDDd

Te szerencsétlen bolond, az ENSZ békefenntartók több mint 10 éve vannak ott egy ENSZ határozat kapcsán, akik kvázi rendőri feladatokat is ellátnak a pristinai bábkormánytól teljesen függetlenül. Semmi beleszólása nem volt a koszovói kormánynak az ENSZ csapatok ottlétéhez, mert akkor még nem is léteztek. Mellesleg a kormányt is az ENSZ által választott bizottság nevezte ki, csak mostanság tartottak választásokat, amin a koszovói szerbek részt sem vettek, ők inkább a szerb választásokon szavaztak. Ennyit arról, hogy mennyire ura a helyzetnek a koszovói kormány.

Nagyszerű, hogy erre már rájöttél, hogy Észak-Koszovó kilőve, de amit utána írsz azt nem tudom kommentálni, csak nevetni.

Nemzetközi képviselete pedig nincs, ezt helyette az albánok és az ENSZ látja el. Néha egy-egy jómadár tárgyal itt-ott, de ez kb. olyan mint amikor a kurdok tárgyalnak.

Svájc pedig már rég tagja az ENSZ-nek, dobd ki azt a tankönyvet, ahelyett hogy abból lesel baromságokat menj el Koszovóba szétnézni.

Nagyon várom a válaszod, hogy egy jót nevessek megint. :)

2013. febr. 19. 10:21
 12/13 anonim ***** válasza:
38%
Kedves Nevetős Bolond! Te a múltról beszélsz, én a jelenről! Nagy különbség. A jelen szempontjából az nem számít, hogy hogy került oda a katonaság. Az számít, hogy ma mi alapján van ott.
2013. febr. 19. 10:34
 13/13 anonim ***** válasza:
38%
Ja, egyébként jártam Koszovóban, nem is kevés ideig.
2013. febr. 19. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!