A skandináv országokban minden skandináv gazdag?
A skandináv kormányok jobban szeretik a bevándorlókat mint az original skandinávokat.Persze csak a nem fehér bevándorlókat.
Svédországban a nemi erőszakok rátája inkább egy afrikai országéhoz hasonlít és a svéd kormány nem tesz semmit.Mondhatni "nagyon" a svédekért vannak.
Még butábbak, és jobban megy nekik a haza árulás művészete mint a magyar kormányoknak.
Ezt igazán csak azt tudhatja, aki ott él. Attól, hogy a média ezt-azt állít, még nem biztos hogy ugyanez a helyzet a színfalak mögött is.
(ami nem olyan ragyogó, ahogy beállítják)
A hülye kérdésedre kaptál egy csomó hülye választ...
Senki nem él gettóban, gettó nem is létezik. Olyan a rendszer, hogy mindenki kap egy normális, emberhez méltó jövedelmet/juttatást. Ha tehát már öreg vagy és soha sem dolgoztál, akkor is kiutalnak neked lakást, telefonnal benne, újdág és tv-előfizetés jár hozzá és ételpénz.
Ha az illető alkoholista vagy kábítószeres, akkor a segélyét már első nap elkölti és még a lakását is kiadja, hogy még több pénzt szerezzen. Na, ezek azok a 20.000 hajléktalan...
Akkor ezek szerint csak a drogosok hajléktalanok, mert az állam mindenkinek mindent megad. A többi ember pedig gazdag!
De gettó csak létezik, mert ilyenről hallottam!
Kérdező!
Téged miért érdekel ez ennyire?
Hány éves vagy?
Azért érdekel, mert hallottam sokat, hogy ott de jól él mindenki és ki akartam deríteni igaz-e!!!! Am 17 vagyok!
De eddig még nem kaptam igazi hiteles válaszokat, így mindenkinek minusz pontot vagy közepest adtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!