Az arab országokban is be vannak tiltva a náci jelképek?
9.:
Azért buta, mert a náci szimbólumokat nem a liberális/cionista lobbi tiltja be, hanem a normálisan gondolkodó nyugati világ, amelyet ezek a jelek a történelem legnagyobb tragédiájára emlékeztetnek. A második mondatodra reagálva pedig: a muzulmán világnak is megvannak a maga "neonáciai", a szélsőséges iszlamisták és vahabiták, akik még sokkal nagyobb veszélyt jelentenek az egyébként is ingatag muszlim rendszerekre, mint az itteni szélsőjobbosok.
9-eske,
A normális világ nem tilt be semmit.
A felnövekvő fiatalság hogyan higgye el a történelmet, ha nincs Hitler szobor, nincs Sztálin szobor, helyette a törvény kötelez a múltban hinni.
Én a 2000 után született gyerekek helyében azt mondanám, cs esszétek meg felnőttek, nem volt történelem, csak kitaláltátok az egészet.
A muzulmánok meg a zsidók már jóval azelőtt gyűlölték egymást mielőtt ez első náci megszületett volna.
A muszlimoknak Európa történelmében Hitler igen szimpatikus.Valamelyik iszlám hitű vezető ki is jelentette hogy "Hitler egy géniusz volt csak nem végzett alapos munkát"
Meg ezek a képek is magukért beszélnek.
Aha, elozo, szerinted megis az arabok az artatlan baranyok, es a zsidok azok, akik unneplik az arabok legyilkolasat.
Szerintem az arabok nem egy bekeert epedo tarsasag.
15. Nagyon tévedsz.
Én az iszlámot sokkal veszélyesebbnek találom a világra , Európára nézve mint a zsidókat.
A zsidókat csak a pénz érdekli a muszlimokat viszont a hódítás minden nem muszlim megölése vagy áttérítése, jihad tehát egy muszlim Föld bolygó.
Szóval véleményem szerint az iszlám a legnagyobb ellenség , főként az Európában levő muszlim bevándorlókat tekintve.
"ma 11:38"
ez igaz.. az iszlám szélsőségesekre.
Akkor a többségük szélsősége.
Tüntetések Európa szerte hogy Saria for the UK , Saria for the France , Islam will dominate the world.
Ilyen erőszakos ,terrorista vallást nem is érthetem hogy engedhettek be Európába , a vezetők biztos be voltak rúgva vagy agykihagyásuk volt.
Ennyi erővel Billi Laden bandáját is beereszthették volna.
Gratulálok "Európa" vagy inkább Eurábia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!