Ki pénzeli az alumínium és a bárium kiszórását a levegőbe? Ezzel tényleg csökkenthető a napsugárzás?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 18:39
2/15 anonim válasza:
jaj már megint ez? ez egy injekciós baromság...
3/15 anonim válasza:
Ez engem is foglalkoztat. Azt olvastam, hogy a levegőbe szórt alumínium visszaveri a napfény egy részét, s így hűtő hatást érnek el vele. Viszont az alumínium az Altzheimer kór egyik előidézője. Nagy mennyiségben beszíva toxikus az emberi szervezetre, tehát népességcsökkentésre kiváló! Amúgy a FED bank támogatja az egész projektet.
4/15 anonim válasza:
Ez egy marhaság, ti hol voltatok fizika órán?
5/15 anonim válasza:
Magyarország egén este vonulnak végig az éj leple alatt.
Előbb-utóbb nagy botrány lesz belőle a világon.
6/15 anonim válasza:
Izraelben valahogy sose láttam ilyen repülőgép által húzott felhővé alakuló érdekes vegyi mérget.
7/15 anonim válasza:
Mérgeznek bennünket! Éjjelente mindig hallom, hogy ezek nem utasszállító repülők, hanem teherszállítók. Berezeg tőlük az egész ház. A globális felmelegedés elleni harc legalizálta nekik, hogy embert öljenek. Csökkenteni akarják egy milliárdra a Föld népességét.
8/15 anonim válasza:
Ekkora baromságot rég hallottam.Amit repülők után látsz, azt kondenzcsíknak hívják, és ugyanolyan, mint egy felhő.Gratulálok a fizika tanárodnak.
9/15 anonim válasza:
ma 19:32
Előbb olvass utána és akkor okoskodj!
10/15 anonim válasza:
Előbb olvass utána és akkor okoskodj!
Ezt magadnak írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!