Kettős állampolgárság (ukrán-magyar) kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 15:22
11/18 anonim válasza:
Az én részemről nem Pista Istvánnak szólt, hanem egy illetőnek akinek a hozzászólását törölték (szerencsére).
Amúgy viszont azzal nem értek egyet, hogy a kárpátaljai magyarok "rossz magyarok", mert van egy pár odavalósi ismerősöm, akik rendes emberek és jobb magyarok mint sokan Magyarországon.
12/18 anonim válasza:
Jaj emberek ne legyünk már ennyire, általánosítók!
Ész érvel kel vitázni nem csak szájalni meg csak azért is igazam van. Én is hallomásból mondtam véleményt de hozzá teszem nem általánosítok.
13/18 anonim válasza:
11-esnek. Mindenhol vannak jó emberek, de az arányok szerintem mások. Én is kárpátaljai magyar vagyok, szerintem átlátom a helyzetet.
14/18 mustafa33 válasza:
@ Pista István.
"Sokat hallottam a kárpátaljai magyarokról nem a legjobb féle határon túliak."
Te aztán nem általánosítsz ☺, egyáltalán ☺, én meg a dalai láma vagyok ☻.
15/18 anonim válasza:
mustafa.za válasza
Nahát azt hitem a pápa vagy.
16/18 mustafa33 válasza:
nem, csak majdnem ☺. és ezt neked ♂.
17/18 anonim válasza:
Igen az ukránok azok szemetek mivel minél jobban próbálnak minket írtani Lembergben megverik a magyarokat tehát mi a probléma? Az itteni magyarok kedvesek még nem találkoztam olyanokkal akik kifejezték volna szemétséget .Mi is magyarok vagyunk magyaroknak valljuk magunkat és magyarul beszélünk és ápoljuk kúltúránkat. A kérdezőnek vigyázat mivel az ukrán rendőrség ha megfog akkor bevallatják veled hogy felvetted . Vigyyázz mert valamelyik politikust is felkutatták mert 2 ős állampolgár és elvileg nem indulhat többé.Hazudnak mind sorba mert azt írták hogy ezt be kell jelenteni de ha bejelented elvehetik az ukrán állampolgárságot , hülyeség mert a törvényt nem tartják be
18/18 mustafa33 válasza:
Előző, miért lenne a szicsák jobb mint a t.t? Egy kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!