Nyugat-Európa a halálraítéltek sorába állt be?
Te utolsó, pedig egy MSZP-s, balliberális történelmet nem ismerő fajankó vagy!
A székelyek mindig is ott voltak, ők nem önként mentek, nekik miért kellene integrálódni a román kultúrába? Sorsukat nem önmaguk választották, hanem a történelem viharai kergették a jelenbe őket jelenlegi sorsukba. Nem vagyok rasszista, mert nem gyűlölöm őket, egyszerűen, csak az a véleményem, hogy tönkretették Nyugat-Európát...
Tévedsz, a székelyek érkeztek később. A románok ősei azok a rómaiak, akik a császárság korában a Dacia nevű tartományban telepedtek le. Ezt igazolja, hogy a román nyelv alapja teljesen latinos szókincsileg és nyelvtanilag és csak átvett szavakban jön elő a szlávos hatás.
Belgiumban a bevándorolt muszlimok egy nagy részét teszik ki az országnak, ezért logikus, hogy a helyi kultúra alkamazkodik hozzájuk. Ha a karácsonyfa sértő nekik, akkor ne legyen karácsonyfa. Romániában viszont a lakosság kis részét teszik ki a magyarok, tehát az a logikus, hogy az ország csak kicsit alkalmazkodik hozzájuk.
"A románok ősei azok a rómaiak, akik a császárság korában a Dacia nevű"
Már ez megdőlni látszik. Az olaszok meg nem büszkélkednek a "rokonokkal" :D
"Na ez az, ami nagyon undorító bennetek."
Bennetek meg az az undorító, hogy minden más nép mellett kiálltok, csak a magyarra fújoltok állandóan, minden rossz ami magyar.
Aki meg ezeket szóvá teszi az egyből "magyarkodik"!
"mindenféle magyarbarát törvényt vezessenek be meg "mi az, hogy a büdös román rendőr nem tud magyarul?"
Mikor tartották a markukat az oláhok a területért trianonkor, akkor elméletileg az odacsatolt kisebbségek jogait biztosítani kellett volna, nem tudom ezt hallottátok-e már. Persze ott ezek a dolgok ismeretlenek, ti is csak károgtok.
"Bennetek meg az az undorító, hogy minden más nép mellett kiálltok, csak a magyarra fújoltok állandóan, minden rossz ami magyar"
Ez nem igaz. Mindig az mellett a nép mellett állok ki, amelyikkel igazságtalanul bánnak. Ha az afrikaival bánnak igazságtalanul akkor afrikai vagyok, ha a románnal, akkor román vagyok.
"Mindig az mellett a nép mellett állok ki, amelyikkel igazságtalanul bánnak."
Az megint más dolog, de én pl. az ellenség mellet soha nem állnék ki mint pl. az általad említett román.
A rómaiak kiirtották a dákokat, ez történelem első nagyobb számba vett emberirtása. A mai románok tulajdonképpen a vlachok utódai, akik Moldáviában éltek. Ők Erdélybe a 14-16sz.-ig kezdtek betelepedni... UI: Rómában csak népek voltak, olyan nincs, hogy római(voltak italikusok, szarmaták, dákok, trákok, illírek...)
Aki ennyire váltogatja a nemzetét, az egy hazaáruló kutya.
Tisztázzuk a fogalmakat...
Hazaárulás: Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy Magyarország függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!