Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nyugat-Európa a halálraítéltek...

Nyugat-Európa a halálraítéltek sorába állt be?

Figyelt kérdés
Mostanság eléggé sokat jártam NY-EU-ban , és a bevándorlók annyira túlszaporodtak, hogy Belgiumnak, már 30%-át észak-afrikaiak teszik ki. A főtéren karácsonyfát nem is állíthattak a helybéliek, csak egy "ünnepfát"-Tekintettel az muzulmánokra. Holott az újonnan érkezett "belgák" cseppet sem toleránsak, megtámadják az embereket(többek között engemet is)... Nem lesz ennek jó vége. A törvényhozásnak benyújtották a Korán politikai változatát, hogy e szerint építsék fel az új államot, amit Belgisztánnak fognak nevezni. Természetesen elutasították kérvényüket, de az arabok vezetője másnap be is jelentette a televízióban, hogy nem fegyverrel és politikával fogják kivívni az uralmukat, hanem gyermekekkel, és születésszám megnövelésével..

2012. dec. 29. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
ezért utálom én a liberalizmust meg a multikultúrát, semmi baj nincs azzal ha elfogadjuk, befogadjuk a másikat, de ne a vendég parancsoljon már a gazdának
2012. dec. 29. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar a sok bevándorló, pedig ahol én lakom elég sok van.(London). Nekem a kollégáim többsége angol, az ő álláspontjuk szerint nem a sok bevándorló a baj, hanem a bűnöző bevándorló! Azokat kellene kíszűrni és nem beengedni. Vagy ha már itt vannak, fellépni ellenük. Aki képtelen a beilleszkedésre, az igenis nem jó és szerencsére az angolok is kezdenek rájönni arra, hogy sokan nem valóak ide.
2012. dec. 29. 22:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Te utolsó, pedig egy MSZP-s, balliberális történelmet nem ismerő fajankó vagy!

A székelyek mindig is ott voltak, ők nem önként mentek, nekik miért kellene integrálódni a román kultúrába? Sorsukat nem önmaguk választották, hanem a történelem viharai kergették a jelenbe őket jelenlegi sorsukba. Nem vagyok rasszista, mert nem gyűlölöm őket, egyszerűen, csak az a véleményem, hogy tönkretették Nyugat-Európát...

2012. dec. 30. 10:23
 4/12 anonim ***** válasza:
49%

Tévedsz, a székelyek érkeztek később. A románok ősei azok a rómaiak, akik a császárság korában a Dacia nevű tartományban telepedtek le. Ezt igazolja, hogy a román nyelv alapja teljesen latinos szókincsileg és nyelvtanilag és csak átvett szavakban jön elő a szlávos hatás.

Belgiumban a bevándorolt muszlimok egy nagy részét teszik ki az országnak, ezért logikus, hogy a helyi kultúra alkamazkodik hozzájuk. Ha a karácsonyfa sértő nekik, akkor ne legyen karácsonyfa. Romániában viszont a lakosság kis részét teszik ki a magyarok, tehát az a logikus, hogy az ország csak kicsit alkalmazkodik hozzájuk.

2012. dec. 30. 11:38
 5/12 anonim ***** válasza:

"A románok ősei azok a rómaiak, akik a császárság korában a Dacia nevű"

Már ez megdőlni látszik. Az olaszok meg nem büszkélkednek a "rokonokkal" :D

2012. dec. 30. 11:49
 6/12 anonim ***** válasza:

"Na ez az, ami nagyon undorító bennetek."

Bennetek meg az az undorító, hogy minden más nép mellett kiálltok, csak a magyarra fújoltok állandóan, minden rossz ami magyar.

Aki meg ezeket szóvá teszi az egyből "magyarkodik"!

"mindenféle magyarbarát törvényt vezessenek be meg "mi az, hogy a büdös román rendőr nem tud magyarul?"

Mikor tartották a markukat az oláhok a területért trianonkor, akkor elméletileg az odacsatolt kisebbségek jogait biztosítani kellett volna, nem tudom ezt hallottátok-e már. Persze ott ezek a dolgok ismeretlenek, ti is csak károgtok.

2012. dec. 30. 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:
34%

"Bennetek meg az az undorító, hogy minden más nép mellett kiálltok, csak a magyarra fújoltok állandóan, minden rossz ami magyar"

Ez nem igaz. Mindig az mellett a nép mellett állok ki, amelyikkel igazságtalanul bánnak. Ha az afrikaival bánnak igazságtalanul akkor afrikai vagyok, ha a románnal, akkor román vagyok.

2012. dec. 30. 12:19
 8/12 anonim ***** válasza:

"Mindig az mellett a nép mellett állok ki, amelyikkel igazságtalanul bánnak."

Az megint más dolog, de én pl. az ellenség mellet soha nem állnék ki mint pl. az általad említett román.

2012. dec. 30. 12:26
 9/12 A kérdező kommentje:

A rómaiak kiirtották a dákokat, ez történelem első nagyobb számba vett emberirtása. A mai románok tulajdonképpen a vlachok utódai, akik Moldáviában éltek. Ők Erdélybe a 14-16sz.-ig kezdtek betelepedni... UI: Rómában csak népek voltak, olyan nincs, hogy római(voltak italikusok, szarmaták, dákok, trákok, illírek...)

Aki ennyire váltogatja a nemzetét, az egy hazaáruló kutya.

2012. dec. 30. 13:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk a fogalmakat...

Hazaárulás: Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy Magyarország függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el...

2012. dec. 31. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!