Hogy lehet Kína Demokratikus Népköztársaság amikor kommunista diktatúra van ott?
Olvastam egy termék címkéjén , hogy származási hely : Kínai Demokratikus Köztársaság .
Hogyan lehet demokratikus ha ott kommunista diktatúra van ?
Én (sajnos ☺) már éltem azok alatt az elvtársak alatt. Viszonylag jól. És nem kussoltam akkor sem. Ezt ugye nem nézték jó szemmel, de nem jutott már rám idejük.
Mint tiszta eszme lehet szép, de a megvalósítás nem megy osztályharc nélkül. Ugyan azért amiért Jézusra sem halgatott jóformán senki - az oszd el amid van és kövess - ben.
Egyébként meg a vörös katonákat tökös legényeknek tartom amiért nem nyugodtak bele az ország elvesztésébe és megpróbálták kiverni a cseheket.
Jó, a kussoj (sic!) után elmaradt a smájli, azért írtam mert te ajánlod a kussolást, de utána még kérdeztelek, nem?
Amúgy meg a kussolás hogy néha kifizetődőbb, hát igen, Hofi-Koós is azt énekelték, hogy : "...lehet egy macska is megalkuvó..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!