A japánok, koreaiak, kínaiak mennyire nézik le a négereket?
Általánosítani náluk sem lehet, de jó részük az európaiakat is lenézi.
Hallottam olyantól, aki volt kint üzleti úton a Távol-Keleten, hogy amikor a tolmács nem volt bent, gátlástalanul gyalázták a "fehér" vendégeiket egymás közt, mert azt hitték, egyikük sem beszéli a nyelvet. De az egyikük kicsit értett.
Egyébként a kínai Megasztárban volt egy félig kínai, félig fekete (zambó) lány, na őt is szétalázta a közvélemény.
Azt még nem hallottam, hogy a fehéreket is lenézik.
Én úgy tudom a japánok, koreaiak inkább rajonganak az amerikai, európai dolgokért, rájuk szeretnének hasonlítani.
De Kínában lehet, hogy máshogy van.
Ez eléggé változó pl. Japán és Kína tekintetében.
Általánosítani meg náluk sem lehet, ezt írtam.
A japán fiatalok rajonganak egyes nyugati sztárokért, a popiparuk meg sajátosan másolja le a nyugatit, de az idősebbek között akad egy réteg, akik a fehér emberben a lusta, agresszív, elkényeztetett, kapzsi, elvtelen állatot látják.
A kínaiaknál ennél egyértelműbb a rasszizmus.
Legalábbis eddigi olvasmányaim, és hallott történetek szerint. Még nem jártam egyik országban sem.
Szerintem kisebbrendűségi komplexusuk van. Mert alacsonyak, sárgák, lebombáztuk őket, rabszolgaként dolgoznak a nyugati üzemben, kicsi a f*szuk :)
Ezért nem szeretnek minket.
A négereket meg leszarják, ők keleten szerencsére kimaradnak ebből a bevándorlós multikulti dologból, és Afrika ott még messzebb van. Valahogy majomként gondolnak talán rájuk.
A néger nekik fáról leesett majom, aki nem tud és nem akar dolgozni (lehet hogy tapasztalat ☻?)
de az hogy rabszolgaként dolgoznak nyugati gyárakban????
Inkább így: Rabszlolgahajcsárként dolgoztatják a fehér rabszolgáikat európai gyáraikban (MO, SK...)
A japánok nagyon nacionalisták.
Hisz a történelmük is, a II világháborúban nácik voltak.Viszont ők a náci vezéreket is háborús hőskének tekintik és nem bűnösnek.Szokott belőle botrány is lenni.
A japánok lenézik a kínaiakat , koreaiakat és más ázsiai népeket és felsőbbrendűnek gondolják magukat még ma is.Pont ahogy a németek a szlávok esetében.
Emellett ott van a Japán Birodalom amelyben Kína , Korea , Taiwan csak a gyarmatuk volt.
A fehéreknek sokszor olyat kiabálnak az utcán hogy gaidzsin akkor amikor valami japán szokást nem tartanak be.Pl: a fehér turista véletlen a női metro kocsira száll fel amikor férfi vagy telefonál a metron.
Persze nem minden japán ilyen.
Nekem van japán ismerősöm ő szokott mesélni.
A négereket lusta majomnak titulálják.
A kínaiak , dél-koreaiak sem szeretik az idegeneket , fehéreket , feketéket de mégsem olyanok mint a japánok.
Van egy rakás kínai Afrikában, asszem százmillió is.
Sok beruházást is végeznek az egész kontinensen, úgyhogy nemsokára ők lesznek a gyarmattartók a fekete kontinensen.
A 100 millió az túlzás, esetleg 1-2 millió.
De a kínaiak tényleg nagyon terjeszkednek Afrikában.
Nagyon meglepődtem, amikor kitört a líbiai háború és Kína hajókat küldött oda, hogy kimentse a 40 ezer kínait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!