Ha most lenne világháború ki győzne? NATO vs. Orosz & Kanai blokk?
Oroszoknak ilyenre nincs pénze...
NATO nyerne vélhetően mert sokkal erősebb és fejlettebb hordozható fegyverei vannak!
Kína tömegserege nem ér semmit támadásnál...
Persze atomfegyverrel meg lehetne bolondítani a dolgot de annyi töltet van belőlük hogy ha mindenki kilövi a sajátjait akkor a háborúnak vége is...
De hagyományos fegyverekkel NATO nyerne.
Egy ilyen csatában senki nem nyerne ugyanis a Föld nem bírna ki még egy ilyet.
Orosz+Kína nem szövetséges , nincsenek jóban , nem értem miért hozzátok össze ezt a kettőt.
Az oroszok meg a kínaiak a szovjet időkben csípték egymást egészen 1969-ig ugyanis akkor területi meg ideológiai gondok miatt majdnem háborúztak is egymással.Azóta nincsenek jóban.
Kína nem akarja megosztani a hatalmát senkivel jelenleg.
szerintem meg Magyarország győzne
:D
Tegyük fel, hogy valahogy nem pusztulna bele azonnal a Föld.
Ebben az esetben szerintem a NATO nyerne, legjobb tudásom szerint még mindig röhögnek a kínai haditechnikán az amerikai hadseregnél. Ha megnyerik, utána összeomlik a győztesek gazdasága, mert rá voltak utalva Kínára.
De tegyük fel, Kína mégis tartogat valamit, és megnyeri az ő blokkja... utána gazdaságilag összeomlik, mert nyugaton volt felvevőpiaca, túl sok szállal kötődik, nagyon az USA-ra van utalva (kölcsönösen).
Tehát nem létezik olyan forgatókönyv, aminek a végén bárki nyer.
Gondolom azèrt, mert az ENSZ-ben néhány felkapott ügyben összeszavaznak, de szerintem is hülyeség.
Utolsó előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!