Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Drábik honnan veszi, hogy a...

Drábik honnan veszi, hogy a világ leggazdagabb emberei a Rotchildek & Rockefellerek?

Figyelt kérdés

Kíváncsi voltam, hogy még mindíg Bill Gates-e a leggazdagabb ember a földön és kijött egy Drábik János videó, amiben elmondja hogy a leggazdagabb Rocsildeknek és Rockefellereknek van, utóbbi 3 trillió dollár (sic!), előbbiről nem tudta eldönteni hogy 9 vagy 11 trillió. Ezért elmondta, hogy Ő Drábik János levelet írt a Roschildeknek, hogy legyenek szívesek vele közölni, hogy mennyi a vagyonuk 9 vagy 11 trillió dollár.

Drábik János, a Roschildek vagyonának számólta fel a teljes OTP vagyont, mert az Rócsild érdekeltség. nem tudom, ha pl magyarország pl Rockefeller érdekeltségnek számít nála, akkor az összes ingatlan és magánemberek megtakarítása és vagyona, az mind Rockefellerhez számítja ?

Kérem összeesküvés elmélet hívők is magyarázzák meg, köszi.

2012. nov. 10. 22:12
1 2
 11/13 anonim válasza:
27%
Rockefeller volt a világ első milliárdosa még az 20.század közepén....akkor 1 milliárd dollár kicsit többet ért mint ma,még a milliomosok is kőgazdagnak számitottak...szóval ha ő pl 1960 ban már milliárdos volt akkor szerinted a családnak ma mennyi pénze van?Ja és persze ők nem szeretik a HVG féle reklámokat:) De biztos lehetsz benne hogy ők a leggazdagabbak....
2013. márc. 11. 09:11
 12/13 anonim válasza:
55%

én valamelyik nap olvastam, hogy 1998-ban 11.48 trillió dollárra becsülték a Rockefeller vagyont. azóta rengeteg dolog történt. elvonatkoztatva attól, hogy kinek a műve volt 911, az tény, hogy utána több ország központi bankja megszűnt. szerintem már az OTP sem Csányiból áll.

' Ezért elmondta, hogy Ő Drábik János levelet írt a Roschildeknek, hogy legyenek szívesek vele közölni, hogy mennyi a vagyonuk 9 vagy 11 trillió dollár.'

:DDD biztos jót fognak röhögni Rothschildék, ha majd elolvassák az Ő, Drábik János levelét.

bár ennek még nem néztem utána, de most így látatlanban azt mondanám, szerintem Rothschildéknak több pénze van.

2013. jún. 28. 22:51
 13/13 KisHerczeg1 ***** válasza:
0%

Ez egy 2005 ös hvg cikk

Nathaniel Rothschild és Csányi Sándor megvásárolta a TriGránit Fejlesztési Rt. részvényeinek 25 százalékát - közölte a társaság csütörtökön.

Valami összefonódás talán van.

2014. dec. 30. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!