Mi alapján állítják sokan, hogy Romney háborúpárti?
Figyelt kérdés
Ahogy olvastam a kérdésekre adott válaszokat, sok helyen előjött, ha Romney nyerte volna meg a választásokat, akkor már támadná is Irakot és hogy háborús politikát folytatna.
Mi alapján írjátok ezeket?
2012. nov. 7. 20:30
1/7 anonim válasza:
Nyíltan kifejezte, hogy nem szimpatizál Obama külpolitikájával. Kijelentette, hogy nem szabad "gyengének" tűnni, a US Navy erősítését és határozott fellépést ígért, illetve Putint is "világbiztonságra veszélyes" alaknak titulálta.
2/7 anonim válasza:
Így is túl nagy hatalma van az USAnak. Én félek tőlük.
3/7 anonim válasza:
azt mondta, azonnal megtámadja Iránt és Szíriát is
egyértelműen Izrael politikájának kiszolgálója
Bush vonalat vitte volna tovább
5/7 anonim válasza:
"azt mondta, azonnal megtámadja Iránt és Szíriát is "
Ilyet mikor is mondott?
Akkor ezt most tessék alátámasztani, hogy mikor is mondott ilyet! Kérnék egy linket.
Ha nem megy, akkor meg el kéne gondolkodni, hogy nem kéne hasból, "úgy hallottam" alapon írogatni dolgokat.
6/7 anonim válasza:
Izrael fenéknyalója Romney. A világháborút nagyon pártolja és a zsidóknak segítene Iránt megszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!