Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új világrendről? Létre fog jönni? És úgy ahogy sokan állítják hogy és azért mert létezik egy titkos hatalom akit illuminátinak hívnak? Vajon tényleg igaz vagy ezek csak mind összeesküvés elméletek?

Figyelt kérdés
Nyílván mindeni hallott már az illuminátusokról és a és arról hogy egyesek szerint szerint ők akarják uralni az egész világot és hogy akár az emberiség létszámét is lecsökentenék 1 milliárdra és hogy eze az egy milliárd ember ezeknek a nagyhatalmú embereket szolágálja ki mint rabszolgák akár csippeket beléjük űltetve és totális kontroll alatt tartva őket.Szerintetek össze jöhetne nekik egy ilyen terv ha esetleg ezek a dolgok igazak lennének?
2012. okt. 14. 12:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Vagy inkább úgy kérdezem hogy ezek igaz dolgok amik egyesk állítanak vagy ezek csak mind konteók és kitalációk?
2012. okt. 14. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Ez már tényleg az elmebetegség határát súrolja. Nem kell hinni a paranoid skizofrén Molnár F. Árpádnak.
2012. okt. 14. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2012. okt. 14. 12:19
 4/11 A kérdező kommentje:

Én nem hiszek senkinek azért tettem fel a kérdést,mert kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.

Miért kell a kérdést jelenteni?Annyira tabu téma ez vagy mi?

2012. okt. 14. 12:21
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Én szoktam olvasni ilyen oldalakat. Bár még nem vagyok teljesen meggyőzve, de szerintem mindenféle képen érdemes átgondolni. És, ha nem is létezik az a bizonyos összeesküvés az igaz, hogy a nemzetközi bankrendszer kezében jelentős (óriási) hatalom van. Az is biztos, hogy a jelenlegi rendszer már hosszútávon fenntarthatatlan. Értem ezalatt a kapitalista rabszolgarendszert.
2012. okt. 14. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Ezek az összeesküvés elméletek természetesen hülyeségek. Teljesen nyíltan hajtanak minket rabigába, és mi önként és dalolva lettünk rabszolgák. Nem kell ide semmilyen titkos társaság meg konspiráció.
2012. okt. 14. 15:42
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Igen. Ezek mind konteók és kitalációk, amiket mentális problémákkal küszködő, szerencsétlen, frusztrált emberek terjesztenek. Elmeállapotukból kifolyólag ráadásul meggyőzhetetlenek, az ember hiába cáfolja ezerszer a hülyeségeiket, mintha meg sem hallanák.
2012. okt. 14. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

Bizonyítéka senkinek nincs rá, így nem tudom, miért kellene jobban hinnem ebben, mint a húsvéti nyúlban.

Az összeesküvés-elmélet hívőkkel az a baj, hogy megfordítják a racionálisan gondolkodó ember számára természetes bizonyítást: nem nekik kell bizonyítani, hogy igaz, amit állítanak, hanem neked, hogy nem igaz... ezzel az erővel amúgy létezik húsvéti nyúl, mert nem tudod bizonyítani, hogy nem...

2012. okt. 14. 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
Az hogy végül sikerül e megvalósítaniuk az Új Világrendet még kérdéses.Az hogy az Illumináti,és a bankár pénzügyi háttérhatalom irányítja a világot már rég nem konteo hanem valóság,aki nem hiszi járjon utána a neten és nyissa már végre ki a szemét,tessék már felébredni!!!Kedves kérdező,ne törödj azzal hogy sokan hülyének néznek,lényeg hogy kutasd az igazságot az a legfontosabb!
2012. okt. 16. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Invesztor, nincs jobb dolgod mint lehülyézni az ilyen 'konteósokat' ?
2012. okt. 17. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!