Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik uralkodó és milyen...

Melyik uralkodó és milyen okból mondta ezeket a mondatokat, és egy neves angol sorozatban melyik színész keltette életre karikatúraszerű figuráját?

Figyelt kérdés
„Harris, azt hiszem el fogok ájulni. Hozz nekem egy brandyt! ” Állítólag ez az idézet egy angol király mondta. keresgettem google-be egy ideig 0 eséllyel kérdezgettem de sehol sem kaptam választ :/ hátha itt.

2012. nov. 4. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. nov. 4. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

a válasz ezen az oldalon van:) a megoldás pedig: George prince of wales. A színész Peter Egan és a sorozat: [link]

húú de K jó vagyok!!! GIVE ME A HIGH FIVE!

2012. nov. 4. 21:21
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) azt esetleg nem tudod, hogy milyen okból mondta?:)
2012. nov. 5. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán szeretett volna egy brandyt, csak lusta volt érte menni?
2012. nov. 5. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:

de tudom azt is, ott volt a linkelt oldalon:

Harris found the Princess dressed in a dishevelled manner, and it was obvious that she had not washed in several days. He found her conversation coarse and overly familiar. Harris spent almost four months with her, doing his best to improve her behaviour and habits, before they reached England, a time lengthened by poor winter weather and delays occasioned by the war against France.[4] The diplomat brought Caroline to St. James's Palace; on first sight of his bride, the Prince stated, "Harris, I am not well, pray get me a glass of brandy."[5] After the Prince had left, Caroline said, "I think he is very fat and nothing like as handsome as his portrait."

2012. nov. 5. 18:54
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :) azt esetleg nem tudod hogy: A következő ’tea party’ közbeni párbeszéd egy neves angol szerző leghíresebb művéből származik: „ Igyál még egy kis teát” ”Nem ihatok még egy kicsit, mert még egyáltalán nem is ittam’’ „Nagyon könnyű a semminél többet inni…” Ki a mű szerzője, mi a címe és kik között zajlik a párbeszéd?
2012. nov. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!