Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kapnak azok Nobel-békedí...

Miért kapnak azok Nobel-békedíjat, akik háborúkat indítanak a Közel-Keleten?

Figyelt kérdés
Miért kapnak azok Nobel-békedíjat, akik háborúkat indítanak? Egy a lényeg, hogy Izrael mellett és az arabok/perzsák/palesztinok/szírej/stb. ellen indítson háborút valaki, több tízezer civilt gyilkoltasson meg, és máris Nobel-békedíjat kap.

#Nobel-békedíj #háborús bűnösöknek
2012. okt. 13. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na ez tényleg jó érv volt. Ezzel bizonyítottad, hogy az Eu megérdemli a Nobel-díjat, gratula, te géniusz.
2012. okt. 14. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Már egyszer leírtam olvass vissza kérlek...
2012. okt. 14. 16:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Az EU kapta most a béke Nobel díjat és az EU nem indított háborút sehol. Más kérdés, hogy tétlenül nézte 10 éven át a balkáni háborút, errôl úgylátszik megfeledkeztek, mert pont azt mondták, hogy Európában 65 éve nincs háború.

Líbiában a NATO se indított, hanem a líbiaiak unták meg Kadhafit, aki ezt nem akarta tudomásul venni és irtotta népét, ezért végül a NATO bombázta Kadhafi hadseregét.

Mellesleg nem lett egész jó így se, ezért Szíriában NEM avatkozott be eddig kívülrôl senki, ott kizárólag szíriaiak ölnek szíriaiakat, namg néhány nemzetközi maszek gengszter, pl néhányan Gázából, Törökországból.

Eddig ahhoz SE NATONAK, SE EU-nak SEMMI KÖZE.

Afganisztán nem Közel-Kelet, legfeljebb Közép-Kelet és nem Obama kezdte, ellenkezôleg, amióta elnök, kifele próbál jönni.

Szóval sejtelmem se, kire gondoltál kérdezô?

Hacsak nem jasszer arafatra. Mert hogy ô mire kapott 1994-ben, azt én sem értem, azóta sem.

2012. okt. 15. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!