Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mely amerikai elnökök voltak...

Mely amerikai elnökök voltak szerinted jók az elmúlt évtizedekben és miért?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 02:09
 1/8 anonim ***** válasza:

En nem ertek az amerikai belpolitikahoz, ezert a velemenyem nagyon "egyoldalu", hiszen csak a kulpolitika alapjan itelhetek. A kulpolitikaban megintcsak egyertelmuen az erdekel, hogy - szerintem - mi jo nekunk.

Szerintem egy eros USA jo ma Magyarorszagnak. Obama pedig lenyegesen gyengiti az USA-t, Bush - akit sokan utalnak - keevesbe gyengitette - ez meg nem jelenti azt, hogy Busht jonak tartanam.

Szemelyes antipatiak erzek Carterrel szemben (az amik sem valasztottak ujra), Reagent viszont szimpatizalom (eros elnok volt).

Az BIZTOS, hogy az amik Eisenhowert szeretik a legjobban, de o szamunkra olyan regen elt, hogy nincs kedvem utana olvasni, hogy miert is.

2012. okt. 1. 07:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az elmúlt évtizedekben a három legrosszabb a két Bush és Reagen volt, legjobb talán Bill Clinton. De persze ez nézőpont kérdése, mert Reagennél éppen az alkalmatlanságával vitte sikerre az amerikai külpolitikát, ő nem hazudott, tényleg elhitte a hülyeségeket, amiket mondattak vele.
2012. okt. 1. 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen John Fitzgerald Kennedy. Külügyi (rakétaválság) illetve belügyi szempontból is. Csak sajnos a belügyi reformokat nem sikerült véghezvinnie.
2012. okt. 1. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Mit értesz a elmúlt évtizedeken?
2012. okt. 1. 16:15
 5/8 rémuralom ***** válasza:
100%
Ha Kennedy még belefér az "elmúlt évtizedekbe", akkor ő. Ha nem, akkor szerintem talán Reagan. A legrosszabbak szerintem is Bushék voltak az utóbbi időben, és minden idők legrosszabbjai között is előkelő helyen szerepelnének.
2012. okt. 1. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Barack Obama, csak kéne még neki még egy kis idő. Ráadásul válság van. Amit eddig csinált, az csak optimizmusra adhat okot.
2012. okt. 2. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:

16:42

Ronald Reagan volt eddig a legrosszabb.

2012. okt. 2. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:

3:

Ha az oroszoknak is lett volna egy Kennedy-je, akkor nagy eséllyel mi már nem élnénk.

2012. okt. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!