Romániában miért van minden városban meg városközeli faluban egy vagy két falu méretű villapark vagy milliomsnegyed?
Figyelt kérdés
Sok ott a gazdag és szép ház, kocsi. És látszik hogy művelt, tanult emberek élnek azokban a negyedekben. De mondom rengeteg ilyen van.2012. szept. 30. 17:13
11/13 anonim válasza:
Poiana-ban én már 10 éve jártam, szóval nem éppen új falu.
12/13 PerfectCell válasza:
Egy helyet tudok ahol voltam is. Ott rendesen csicsás házak voltak kis szobrocskákkal és szökőkutakkal. Azt mondták nekünk hogy az ottaniak családjai konkrétan anno a Chau rendszerben abból gazdagodtak meg hogy embereket "segítettek át a határon" de nem is laknak ott csak ha a szomszéd csinál valamit a házon akkor ők is rittyentenek oda még egy két szobrot. Nem azt mondom hogy mind csempész akinek Erdélyben vagy Romániában villája van de arról a helyről biztosra mondták. A falu nevét már nem tudom.
13/13 A kérdező kommentje:
Buzescu
2012. dec. 13. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!