Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem hagyja egyszerűen...

Miért nem hagyja egyszerűen békén az arabokat a nyugat, mint ha nem is léteznének? Nem lehet hogy béke lenne egyből?

Figyelt kérdés
Aki akar velük paktálni üzletelni azzal tegyék, aki nem azt egyszerűen békén kellene hagyni, ha van olaja ha nincs!

2012. szept. 28. 11:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne olaj, biztosan hagynák őket, de nem lenne béke.

Erőszakkal létrehozott országaik között rengeteg feszültség van. Ott volt Irak, Irán, vagy kuwait, meg egyiptom, izrael, palesztina, a vallási ellentétek és sorolhatnám még.

Az árakat szerintem inkább fékezik, emlékszem, az izraeli háború idején egyre másra szökött fel az olaj ára, ami a nyugatot valósággal sokkolta.

Hadseregeket küldeni és állomásoztatni költséges dolog, de megteszik, mert az olaj belátható kereskedelme szükséges és valahol a mi érdekünk is.

Yugóra sokáig rá sem hederítettek, csak amikor már tömegmészárlások voltak, akkor avatkozott be az ensz, de végül is megtette.

Kedves kérdező, Te is túlzásba esel, mert valami igaza van annak, akit bírálsz.

Tény, hogy már nem mindenki bánik rosszul a nőkkel, illetve már nem burnuszos tevehajcsár.

De azért vannak még páran, sőt, a szélsőségesekre a terrorizmus is jellemző.

A hangnem erős, tagadhatatlan és általánosít.

Azt is tudom, hogy a USA körök a saját üzleti érdekeiket védelmezik, de így is drága a benzin, ha háborúk sora tör ott ki, azt mi is megérezzük.

Az izraeli háború idején mi főleg a ruszkiktól vettük a naftát, de ők is egyből emelték az árakat.

Az talán jó lenne, ha duplája,vagy háromszorosa lenne a benzin?

Nem hinném.

Nyilván ez nagy szerepet játszhat, de az igazi okokat aligha ismerjük.

2012. szept. 29. 21:08
 22/22 anonim ***** válasza:

01:15

"A segelyezesnel felrohogtem.Ez olyan egyszeru megcsinaljak nekik a problemat h a rendszeruk , onellatasuk megbomoljon aztan a segito szerepeben tetszelegve segelyezik oket! hat bravo!"

Ja, nyilván a Nyugat és a "gonosz, nagysátán Amerika" parancsolta meg az egyiptomiaknak, hogy szaporodják mesze túl a területük eltartóképességét .)))

Én is felröhögtem a hülyeségeden, de nagyon :)

2012. szept. 30. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!