A muzulmánok mennyire szimpatizálnak a magyarokkal?
Figyelt kérdés
Általánosítással beszélek, de én azt látom,hogy a Jobbikkal kölcsönösen(?) szimpatizálnak illetve gondolom tetszik nekik az is,hogy sok az antiszemita az országban.
Ha a magyarok is Allahban hinnének akkor még jobban kedvelnének minket?
YouTubeon a Magyarország-Izrael meccsen történt eseményeknél több arab is kommentárban a tetszését fejezte ki, főként a "Palesztina,Palesztina" videó alatt,gondolom náluk a zsidó gyűlölet az ami nyerő.
2012. szept. 27. 19:52
11/12 anonim válasza:
# 8/10 Elírtam Bécs ostromát, hirtelen írtam és összekevertem Buda évével. De a lényeg látszik, felesleges több száz éves sérelmeken rágódni, előre kell tekinteni.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem igazán függ össze a kettő, mivel a muzulmán egy vallás, a magyar pedig egy nemzet? Keresztényként tekintenek ránk, ha tekintenek valahogy egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!