Miért nincs összetartás?
Adott ez az Azeri-örmény ügy. Nem szeretném felmenteni a bűnei alól ezt a csávót, vagy egyetérteni vele ezt előre szögezzük le! DE ha valaki úgy nő föl, hogy gyűlöli születésétől fogva a másik népet, minden híradásban és a szüleitől is azt hallja,"kiírtották a családod, undormányok'. Ez esetben nem kell csodálkozni hogy egyik vagy másik egy helyen való tartozkodásakor megöli egyik a másikat...ez tény..
Ha a Magyar zászlót ez a nép összetapossa paradicsommal dobálja; oké hogy bal meg jobboldal-szélsőjobboldal; de miért nem tudunk ilyenkor összetartani.
OV elbaszta, de mégis minket képvisel és ha minket megsért akkor az egész nemzetet.
Hétköznapokban lehet ellentét de ilyen esetekben sztem igenis meg kell mutatni, hogy velünk nem lehet szórakozni.
Annak az embernek egyébként is 10év után van joga a saját hazájában letölteni a büntetését. MOst adtuk volna ki az Örményeknek....Nálunk követett el gyilkosságot egy más nemzet embere, tehát az örményeknek igazából már semmi köze ahhoz hogy mi mit kezdünk vele...Főleg hogy már 10éve ül
A 4-es értelmiséginek üzenem, sajnálom, hogy nem tartom fejben az összes szr kis semmi országot Ázsiában, van jobb dolgom is.
Pedig azért az általános műveltségbe szerintem beletartozik az, hogy a Föld nagyobb országait (nem az összeset,) ismerjük, és még nagyjából térképen is el tudjuk helyezni. Szerintem. De lehet hogy tévedek. Főleg, hogy az örmény népirtás révén ismerni kéne legalább, hogy léteznek örmények is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!