Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek melyik ország...

Szerintetek melyik ország lakói a legokosabbak a világon?

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

izraeliek okosak, de sajnos még egy 3. helyet sem sikerült az olimpián szerezniük

na de mindegy, nem ez volt a kérdés

nincs ilyen, hogy okosabb, kevésbé okosabb

mindenhol lehetnek nagyon okos, és nagyon ostoba emberek

minden a szülőktől függ

hiba "okosabbak" a magyarok, mint az amerikaiak, mégis az amerikaiak lesznek előrébb mindig mindenben (tudomány, kultúra)

2012. aug. 25. 00:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is Japánt mondanám.
2012. aug. 25. 03:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát igen, az amerikaiak nem a közoktatásuknak köszönhetik a nagy tudományukat, igaz, az Egyesült Államok, toronymagasan vezeti a Nobel-díjasok listáját, csakhogy a tudósaik közt, nagyon sok a külföldről betelepültek, például a japánok száma, de nem egy híres magyar tudós volt, aki az államokban tevékenykedett.

Az amerikai kultúráról, meg inkább nem mondanék semmit.

Szóval az USA sok nagykoponyával büszkélkedhet, de én azt mondanám, hogy japánba nép a legtanultabb, de hogy melyik lenne a legokosabb, erre nem lehet konkrét választ adni.

2012. aug. 25. 18:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Magyarország. Ez teljesen egyértelmű.
2012. aug. 26. 07:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Magyarok( nem reszrehajlas), japanok( de inkabb ok a megszerzett tudas bajnokai), svajc(eleg jol kiveszeltek es elonyt kovacsoltak a vilaghaboruk borzalmaibol),izrael( most a zsidozast hanyagolnam, ha nem gond, ami teny az teny), igen amit az amerikaiakrol irt az egyik valaszolo szinten igaz.Es en ugy vettem eszre hogy az arab emberek is (a terrorista muszlimozast es kecskeb.szo asszocialast is melloznem...)intelligensek...csakugyan raall az agyuk a kiskapukra , mint mondjuk a magyaroknak es en biztos vagyok benne h ehhez is kell am esz...:)))peace!!!
2012. aug. 26. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!