Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az amerikai HAARP rendszerrel...

Az amerikai HAARP rendszerrel lehet befolyásolni az időjárást? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 14:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Nem lehet. Az csak pár antenna.
2012. aug. 24. 16:16
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

,,Nem lehet. Az csak pár antenna."

Mint ahogy magnetronnal sem lehet kaját melegíteni. Az is csak pár marék rézhuzal meg egy lila bogyó.

2012. aug. 24. 16:21
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Lehet,és csinálják is sajnos.
2012. aug. 24. 16:39
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Nem csak Amerikában van HAARP.
2012. aug. 24. 18:15
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Akkor légyszíves írjátok le hogy hogyan lehet vele befolyásolni az időjárást mivel az én meggyőződésem az hogy nem lehet.
2012. szept. 4. 16:46
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
Ez is egy játékszere a pénzimádó sátánista zsidóknak.
2012. okt. 3. 22:18
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom.

Eddig a közelemben mindenki hülyének nézett ha ilyesmiről beszéltem, azóta óvatos vagyok. Az emberek törtetnek tapossák egymást nem érdekli őket semmi csak a karrier, meg a ház és persze az épp aktuális csúcs szuper sportautó, ebbe néha belefér egy luxus k*rva is(elnézést). Nem csodálkozom mert a TV-ből is ez árad, hogy csak ez a fontos és csak ez számít. Nem azt mondom ezzel, hogy a fentebb felsoroltak nem fontosak de ez már annyira mániája mindenkinek... nekem már fizikai fájdalmat okoz leállni beszélgetni a szomszédommal vagy a bátyámmal. Állandóan: autó, ház, autó, milyen faxa autó az ott, milyen faxa autón jár x vagy y. Az meg nem is érdekli őket, hogy egy hektár földemen termett vagy két zsák burgonya.

2012. okt. 3. 23:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

és ez nem csak véletlen egybeesés

2012. okt. 13. 19:06
 19/21 A kérdező kommentje:
Idén annyira kevés terményt takarítottak be, hogy az utóbb 100 évben nem volt ilyen kevés, pedig mekkorát fejlődött a technológia!
2012. okt. 29. 14:39
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Az előbb ajánlott könyv (Adam Brown: A kód) tényleg nagyon jó és pont ezzel a kérdéssel foglalkozik.

Amúgy pedig a válasz egyértelműen igen.

2012. okt. 29. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!