Az amerikaiaknak miért kell az időjárást befolyásolni a HAARP rendszerrel?
"2012-ben a nagy szárasságot evvel idézték elő. Most meg szívunk itt a Kárpát-medencében."
Nem csak 12.-ben hanem több egymást követő évben is.
"Sajnos a szabadkőműves zsidók a világ elpusztításán fáradoznak. Katasztrófákat idéznek elő."
A zsidókkal le köll számolnunk!
"ebben nem tudok szakmai döntést hozni, viszont a férjem asztrofizikus és ő teljes mértékben meg van győződve, hogy az időjárást manipulálják"
Már bocs, de ehhez nem kell atomfizikusnak lenni. A hülye is tudja, hogy manipulálják.
"
Szerintem nem elmebeteg a férje,és biztos vagyok abban,hogy befolyásolják az időjárást ."
Ebben én is és mindenki más is.
"A HAARP nem egy rádióteleszkóp rendszer, amivel a világűrt kutatják?"
Nem. Csak te nyelted be a propit.
"Szerintem vannak azért annyira nacionalisták hogy a maradék 205 nemzetnek támadnának neki először nem a sajátjukat tennék tönkre."
A gáz csak az, hogy nekik nincs nemzetük. Az Usát bevándorlók alkotják. Elsősorban bűnözők.
Az Új Világrend, a New Age és a szabadkőművesek sátánimádata oda vezetett bennünket, hogy Bilderberg csoport vezetői irtják a világ lakosságát.
2012 december 21-ére akarnak "nagy tűzijátékot". Ez lesz a III. világháború kezdete.
Én elektromos mérnök vagyok a haarp rendszerrel valóban érdekes dolgokat lehet előidézni az atmoszférában.
De ha olyan okos valaki írja már be hogy a haarpnak mi a hivatalos funkciója??? Ö-- ... Ö.... -Most gondolkodtok rajta mi? Mi is lehet?? Hát igen-igen... :) Ugye ugye... te se tudod..
Áruld már el édes bogaram hogy egy sor antennával hogy veszel részt űrkutatásban mikor az antennák jelei ki se tudnak jutni a világűrbe mert visszaverődik a sztratoszféráról.. Elektronikából megbuktál.. ülj le. 1 es.
venni meg pont emiatt nem lehet ilyen megoldással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!