Én abban sem hiszek, hogy 1 héten belül megtámadja Iránt. Már egy éve erről szól minden hír, hogy "Na most biztos megtámadja, Most fogja támadni, 1-2 nap és megtámadja".
2012. aug. 16. 15:34
2/33 A kérdező kommentje:
Igen, halasztódik.
2012. aug. 16. 15:42
3/33 asmosys válasza:
Még mindig Irán a provokátor. Csak súgok.
2012. aug. 16. 15:43
4/33 anonim válasza:
Izraelnek esze agaban sincs semmifele haboru, sem vilag, sem helyi.
A maximum az az, hogy lebombazzak a rajuk iranyitott irani atomletesitmenyeket.
De ugy tunik TE varod mar a 3. VH-t.
2012. aug. 16. 15:45
5/33 anonim válasza:
# 3/4 Én úgy tudom hogy Izrael provokálja Iránt. :D))
2012. aug. 16. 15:52
6/33 anonim válasza:
soha nem nyugszanak meg a zsidók ...(az Ószövetség végig erről szól)
2012. aug. 16. 16:04
7/33 anonim válasza:
Ha annyira ostobák, hogy képesek megtámadni egy nukleáris világhatalmat, akkor csak gratulálni tudok nekik.
2012. aug. 16. 16:08
8/33 anonim válasza:
"# 3/4 Én úgy tudom hogy Izrael provokálja Iránt. :D))"
Rosszul tudod. Iran akarja eltorolni a fold szinerol Izrael. LEGUTOLJARA tegnap jelentette ezt ki Hameini. (Elotte meg mar szamtalanszor mind o, mind Achmedinidzsad)
2012. aug. 16. 16:12
9/33 anonim válasza:
Én ezért nem olvasom a híreket. Ha nem tudok a 3. vh-ról, akkor nem is zavar :)
2012. aug. 16. 16:12
10/33 anonim válasza:
Izrael nem akar vh-t, őket csak az olajmezők meg a hatalom érdeklik, meg Izrael is elpusztulna egy ilyen háborúban. De lehet hogy ennek ellenére sikerül nekik összehozni. Majd később a jövőben ha már Amerika és többi csatlósukat eléggé az irányításuk alá hajtják, és eléggé megerősődnek ,akkor fognak támadni, hogy az egy központú világrendszert létrehozzák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.