Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért vették meg az Egyesült...

Miért vették meg az Egyesült Államok beli Denver repterét a szabadkőművesek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 15:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%

Elozo:

Hat ha a budapesti bankok dolgozoi ennyit ertenek a penzugyekhez, akkor mar ertem miert all ott a magyar gazdasag, ahol all.

2012. aug. 16. 16:15
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Mert mi nem tetszett?
2012. aug. 16. 16:17
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
felrobbantanak egy-két reaktort a tőkés übermensek
2012. aug. 16. 17:06
 14/25 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan mondom én mindig is utáltam a vallási fanatizmust. Sosem értettem, hogy ezek is hogyan lehetnek képesek hinni ennyi szimbólumban, meg a többi marhaságukban, és mindezt még közszemlére is teszik...
2012. aug. 17. 00:16
 15/25 anonim ***** válasza:
Olvastam valami ujságban talán a 3.évezredben, hogy valamit simliskedtek ott, mert sokkal több földet szállítottak el onnan, mint indokolt lett volna az építéshez, ezért valami bunker, vagy valami főhadiszállás van, vagy lesz ott.
2012. aug. 17. 01:33
 16/25 anonim ***** válasza:
87%

1. Honnan veszed, hogy a szk.-ek megvették? Én úgy tudom, hogy ők építették. (a szk.-ek sokat jótékonykodnak)

2. A szk. jelek csak az épület egyik részében vannak, ahol is egy időkapszulát helyeztek el, amelyet a 2090-es években kell felnyitni.

3. A hátborzongató freskókat nem a szk.-ek tervezték, hanem egy keresztény mexikói v. latin-amerikai és elmondása szerint a világbékéről szól, ahogy a jó győzedelmeskedik a gonosz felett.

4. Az állítólagos AU AG, meg annyit tesz, hogy: Australia Antigen. Aki tudja mi is az az angtigén, abban fel sem merül, hogy ezzel akarnák kipusztítani az emberiséget. Amúgy meg a Hepatitis B vírus antigénjét takarja a rövidítés. Bár azt sem értem, hogy miért írnák ki nyíltan, hogy mivel és hogyan akarják a népességet kiirtani; totális értelmetlenség.

2012. aug. 17. 11:30
 17/25 anonim ***** válasza:
52%

Érdekes, hogy többen azt kifogásolják, hogy miért teszik közszemlére a szk-ek a szimbólumaikat. Van erről egy tanulságos történetem:

Egy haverommal még tizenéves korunkban vettünk egy számszeríjat (nyílpuska). A boltból hazafele menet lóbáltuk szabadon, senkit nem érdekelt, végigvittük a város főutcáján, felszálltunk vele a villamosra, stb. mondom, senki le se sz@rta.

Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve haverom eldugta a kabátja alá, de elég bénán, mivel az ív és a tusa egyaránt kilátszott. Az utca túloldaláról is mutogattak az emberek...

Szóval ha valamit el akarsz rejteni vagy azt akarod, hogy ne foglalkozzanak vele, tedd ki közszemlére, de csak diszkréten :)

Róma is tele van szk. szimbólumokkal, mégsem érdekel senkit. Ha akarjátok, linkelgetek is belőlük.

2012. aug. 17. 13:08
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

ma 13:08

Azért egy számszeríj meg az emberek vírusokkal való kiirtása nem egy és ugyanaz. És mondom, az állítólagos, Au-Ag nem is vírus, úgy hogy szopóka!

2012. aug. 17. 17:28
 19/25 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó, tudom, hogy nem ugyanaz, az emberek többségének a mentalitására akartam rávilágítani. Ha valamit feltűnés nélkül, de azért láthatóan kiraksz eléjük, garantált, hogy nem fogják észrevenni.

Lásd pl. a boszniai piramisokat, egy egész város van mellettük több tízezer lakossal, mégis csak egy kutató volt, aki ásatásokba is kezdett.

Innentől meg tökmindegy, hogy pl. a római terek jó része szabadkőműves szimbólumokkal van tele, aki nap mint nap arra jár, hülyének fog nézni, ha azt mondod neki, hogy szk. tervek alapján épült az a tér.

2012. aug. 17. 17:38
 20/25 mustafa33 ***** válasza:
100%
Egy banki vagyonőr már csak tudja ☻
2012. aug. 18. 03:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!