Miért vették meg az Egyesült Államok beli Denver repterét a szabadkőművesek?
Elozo:
Hat ha a budapesti bankok dolgozoi ennyit ertenek a penzugyekhez, akkor mar ertem miert all ott a magyar gazdasag, ahol all.
1. Honnan veszed, hogy a szk.-ek megvették? Én úgy tudom, hogy ők építették. (a szk.-ek sokat jótékonykodnak)
2. A szk. jelek csak az épület egyik részében vannak, ahol is egy időkapszulát helyeztek el, amelyet a 2090-es években kell felnyitni.
3. A hátborzongató freskókat nem a szk.-ek tervezték, hanem egy keresztény mexikói v. latin-amerikai és elmondása szerint a világbékéről szól, ahogy a jó győzedelmeskedik a gonosz felett.
4. Az állítólagos AU AG, meg annyit tesz, hogy: Australia Antigen. Aki tudja mi is az az angtigén, abban fel sem merül, hogy ezzel akarnák kipusztítani az emberiséget. Amúgy meg a Hepatitis B vírus antigénjét takarja a rövidítés. Bár azt sem értem, hogy miért írnák ki nyíltan, hogy mivel és hogyan akarják a népességet kiirtani; totális értelmetlenség.
Érdekes, hogy többen azt kifogásolják, hogy miért teszik közszemlére a szk-ek a szimbólumaikat. Van erről egy tanulságos történetem:
Egy haverommal még tizenéves korunkban vettünk egy számszeríjat (nyílpuska). A boltból hazafele menet lóbáltuk szabadon, senkit nem érdekelt, végigvittük a város főutcáján, felszálltunk vele a villamosra, stb. mondom, senki le se sz@rta.
Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve haverom eldugta a kabátja alá, de elég bénán, mivel az ív és a tusa egyaránt kilátszott. Az utca túloldaláról is mutogattak az emberek...
Szóval ha valamit el akarsz rejteni vagy azt akarod, hogy ne foglalkozzanak vele, tedd ki közszemlére, de csak diszkréten :)
Róma is tele van szk. szimbólumokkal, mégsem érdekel senkit. Ha akarjátok, linkelgetek is belőlük.
ma 13:08
Azért egy számszeríj meg az emberek vírusokkal való kiirtása nem egy és ugyanaz. És mondom, az állítólagos, Au-Ag nem is vírus, úgy hogy szopóka!
Utolsó, tudom, hogy nem ugyanaz, az emberek többségének a mentalitására akartam rávilágítani. Ha valamit feltűnés nélkül, de azért láthatóan kiraksz eléjük, garantált, hogy nem fogják észrevenni.
Lásd pl. a boszniai piramisokat, egy egész város van mellettük több tízezer lakossal, mégis csak egy kutató volt, aki ásatásokba is kezdett.
Innentől meg tökmindegy, hogy pl. a római terek jó része szabadkőműves szimbólumokkal van tele, aki nap mint nap arra jár, hülyének fog nézni, ha azt mondod neki, hogy szk. tervek alapján épült az a tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!