21/33 anonim válasza:
Azért nincs termelés, mert akkor nem az orosz gázon melegednénk és nem az ő zsebükbe menne a pénz.
22/33 anonim válasza:
Nézz utána, hogy az egyes államok GDP-jéből mekkora hányad származik a mezőgazdaságból. Mezőgazdaságra manapság senki a világon nem épít, a legelmaradottabb afrikai vidékek kivételével. A mezőgazdaságot előtérbe helyezni középkori felfogás. Arról pedig nem vagyok meggyőződve, hogy a magyar termőföld olyan nagyszerűen teremne; ez csak egy mítosz. Egyfolytában sír valaki a médiában, hogy hol túl sokat esik, hol aszály van, hol elfagynak a gyümölcsök, szinte már röhejes.
23/33 anonim válasza:
Én az ásványvagyonról beszélek!
25/33 A kérdező kommentje:
Nemhogy mezőgazdaság, de hamarosan, akinek nem lesz saját földje, az meg fog halni vagy rabszolga sorsba fog kényszerülni. A föld lesz 50 éven belül a legnagyobb érték.
2012. aug. 13. 18:29
26/33 A kérdező kommentje:
A kérdésre viszont senki nem válaszolt eddig. Legyetek szívesek ne irogassatok ide, mert ez nem egy fórum. Csak az írjon, aki olvasta a könyvet. Előre is köszönöm.
2012. aug. 13. 18:30
27/33 mustafa33 válasza:
A magyarokat a szírek. Hálából.
28/33 anonim válasza:
én utálom nagyon és azért mert szar szegény nem hagyják élni itt az embereket
29/33 anonim válasza:
művelődni kéne kicsit. mondjuk Szántai Lajos előadásokat nézni youtube-on (ezek 2-3órás előadások, de érdemes végignézni/hallgatni mindet) és akkor érthető lesz. (ne a csillagösvényent hanem rendes előadásokat. kicsit rossz a videó+hang minőség, de józan paraszti ésszel felfogható amit mond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!