Melyik a legnacionalistább nemzet?
Figyelt kérdés
Japánok , jenkik , kanadaiak , ausztrálok , franciák? Vagy melyik ország nép?
Én a japánokra tippelek.Ők tényleg nagyon nacionalisták , a nyelvükre is nagyon érzékenyek.
2012. júl. 29. 10:58
31/35 rostas martin válasza:
1 magyarok 2 angolok 3 amerikaiak
a franciak egyaltalan nem rasszistak.tudom itt elek es cigany vagyok ha tudsz viselkedni es neki nem artasz akkor lehetsz te barmilyen
32/35 anonim válasza:
„a franciak egyaltalan nem rasszistak”
Legnacionalistább volt a kérdés.
33/35 Kini :)) válasza:
Balkáni nemzetekre tippelnék. Azon belül is a szerbekre meg az albánokra. De azért a legtöbb kaukázusi nemzet se semmi :D
34/35 anonim válasza:
Szerbek, románok, törökök, magyarok, arabok, zsidók, görögök,
A németek csak voltak, most már a menekülteket támogatják
35/35 anonim válasza:
Sok marhaságot olvasok itt. A nacionalizmus nem egy rossz dolog először is. Az, hogy szereted a hazádat, nemzetedet, tiszteled a hazád történelmét, nem nácizmus, és nem egyenlő a szürreális önimádattal, önteltséggel, és semmi képpen sem jár együtt azzal, hogy más népeket alacsonyabbrendűnek tekintünk. A nacionalisták büszkék a származásukra, a hazájukra, a történelmükre, és mindig a saját hazájukat támogatják mindenben. Sokak írtál Amerikát, mint legnacionalistább ország. Ebben már az sem stimmel, hogy az "amerikai" nem egy nemzet. Maximum patriotának mondhatnánk őket, de az is inkább csak a déli államokra jellemző, északon már hasít a libsi propaganda, és az érzékenyítés, nagyon túltolják ezt az elfogadósdit, vegyük például a kő marxista BLM-et, akik azt népszerűsítik, hogy a fehérek eredendően bűnösök, mert az őseik korábban ESETLEG rabszolgatartók lehettek. Californiában például már teljesen kihalt a patriotizmus. Megy a meleg propaganda az ovodákban, iskolákban, ott már teljes mértékben felborult a társadalom. Szóval Amerikát én semmiképpen nem mondanám nacionalistának, de már patriotának sem! Szerintem a "legnacionalistább" országok azok Izrael, Törökország, Lengyelország, Olaszország és Csehország. Még Japánt és Dél Koreát is ide lehetne venni, de már ők is kezdenek egyre "elfogadóbbak" és "toleránsabbak" lenni (ami persze a valóságban a legkevésbé jelenti az elfogadást, és a toleranciát), és ott is rendesen nyalják a nyugat seggét. De még mindig tűrhetöbb helyek, mint Amerika, Svédország, vagy éppen Németország. Ezekben az országokban gyakorlatilag mindenki agyát kimosta a baloldali propagandarendszer. "Legpatriotább" országoknak meg Spanyolországot, Horvátországot, Görögországot, Portugáliát, Mexikót, Brazíliát, Argentínát és Franciaországot mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!