Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik a legnacionalistább...

Melyik a legnacionalistább nemzet?

Figyelt kérdés

Japánok , jenkik , kanadaiak , ausztrálok , franciák? Vagy melyik ország nép?

Én a japánokra tippelek.Ők tényleg nagyon nacionalisták , a nyelvükre is nagyon érzékenyek.

2012. júl. 29. 10:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Törökök. Törökországban a legmagasabb az 1négyzetmétere jutó zászlók aránya. Viccen kívül, még a nemzetközi reptér Duty Free shopjára is akkora török zászló van kitűzve hogy kitakarta ty és a Fr betűket.
2012. júl. 29. 12:26
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
A zsidók.
2012. júl. 29. 13:22
 13/35 anonim ***** válasza:

"Nem semmi, hogy nyílzáporral még a helikoptert is elüldözték :D"

Mért, te berepülnél egy nyílzáporba?

2012. júl. 29. 13:27
 14/35 anonim ***** válasza:
Látom jó kedved van... de... tudod mit? Nem etetem inkább a trollt. Ég áldjon!
2012. júl. 29. 14:46
 15/35 anonim ***** válasza:

Szerintem te inkább a sovinizmusra gondolsz, mivel olyan, hogy ,,legnacionalistább" nincs, mert a nacionalizmus még ésszerű, egy határon túl viszont már átcsap sovinizmusba.

Ez szerintem leginkább a szerb, szlovák, izraeli, román népre jellemző, meg még talán az amerikaiakra.

2012. júl. 29. 15:15
 16/35 anonim ***** válasza:

Nehéz dolog ezt megválaszolni amíg nem definiálták pontosan a nacionalizmus fogalmát.

Világon szerintem a japánok meg az izraeliek.Európában talán a szerbek meg az írek.

2012. júl. 29. 15:49
 17/35 anonim ***** válasza:

A Japánok nem, mert egy japán animében láttam egy olyat, hogy idegenként azt mondod egy japánnak, hogy "Én nem beszélni Japán", akkor nagyon elérzékenyülnek, és nagyon segítőkészek lesznek veled, amiért megpróbáltad.

Szerintem a zsidók, de nacionalizmusuk átmegy kemény sovinizmusban, csak ezt cionizmusnak hívják.

2012. júl. 30. 00:32
 18/35 anonim ***** válasza:
28%

A japánok nem nacionalisták. Nagyon kedves, normális emberek.

A magyarok a legnagyobb nacionalisták, borzalmas, hogy dicsérik a semmilyen történelmi múltukat, hogy kitalálják hogy a hunok a rokonaik, csak mert ők vitték is valamire (bár aztán eltűntek).

2012. júl. 30. 08:32
 19/35 anonim ***** válasza:
81%

,,borzalmas, hogy dicsérik a semmilyen történelmi múltukat"

Végül is csak a 800-as évektől 1849-ig háborúztunk Európa akkori legerősebb nemzete, a németek, később a Habsburgok ellen, miközben másik oldalról feltartottuk a törököket, de mindegy...

2012. júl. 30. 08:38
 20/35 anonim ***** válasza:

19#

Ebben van valami.

Én az amerikaiakra szavazok. És a japánok semmiképp.

2012. júl. 30. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!