Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európai uniós tagállamban...

Európai uniós tagállamban bevándorlókat kötelesek kiszolgálni angol nyelven?

Figyelt kérdés
Ausztriában dolgozom de a németet még csak alapszinten beszélem. Úgy gondolom sértették az emberi jogaimat így a rendőrséghez szeretnék fordulni de ez csak angolul menne. Ilyenkor mi a teendő?

2012. júl. 18. 21:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

olcsón megúsztad

mertél volna az ukrán zsarukkal arcoskodni :D

2012. júl. 19. 10:29
 22/23 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

Ennyi, ennyi kell. yeah, fuck yeah

2012. júl. 19. 18:52
 23/23 anonim ***** válasza:
Az osztrak rendorok csak az autot szoktak ideiglenesen lefoglalni, a buntetes rendezeseig, a bankartyat nincs jogukban elvenni, panaszt lehet tenni a becsi kozponti rendorsegen, Becs I. keruleteben vannak, mar nem emlekszem melyik utca, de a konzulatust is felhivhattad volna azonnal. Bar nem ertem a dolgot, en 2 evig laktam ausztriaban, 1 et becsben es 1 evet grazban, kovettem el szabalysertest, es volt hogy nem volt nalam penz, de semmimet sem foglaltak le soha, igaz hogy nemetul beszeltem es becsi lakcimem volt, de sok magyartol halottam mar kint is eseteket, de ezek a problemak altalaban az agressziv viselkedes, vagya kommunikacio miatt voltak a rendor es az allampolgar kozott!
2012. szept. 30. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!