Franciaország hogyhogy ilyen liberális?
Figyelt kérdés
Most olvastam pl., hogy 1791 óta nem tiltott az azonos neműek szexuális tevékenysége (Magyarországon 1962 óta, Németországban 1969 óta).2012. júl. 12. 04:26
1/4 anonim válasza:
Franciaországnak ez lesz a halála , a nagy liberalizmus. 20-30 év múlva Franciaország muszlim állam lesz.
2/4 anonim válasza:
Ilyen a francia mentalitás, nem bírják a korlátokat, gondolom. Már a francia forradalom idején elegük lett a vallási mesékből is. Amúgy meg Franciaország sehogy nem lesz muszlim állam, nemhogy 20 év múlva, de 100 múltán sem. Egyrészt Európában ők integrálják a legsikeresebben a muszlimokat, másrészt a volt gyarmataikról valamivel felvilágosultabb muszlimok érkeznek hozzájuk, mint a britekhez - pakik, indiaiak, stb. Az is tény, hogy egyedül Európában Franciaországban gyarapodik az "őslakosság" a bevándorlás nélkül. Továbbá, nem csak muszlim bevándorlók érkeznek oda, hanem sok román, spanyol, portugál, valamint sokan a keresztény gyarmatokról is. A franciákat nem kell félteni, köszönik jól vannak.
3/4 Granulátum válasza:
Szerintem nem liberálisok, és én sem féltem őket.
Akkor már inkább Dánia fog eltűnni örökre, pedig egykoron tőlük rettegett Európa.
4/4 Granulátum válasza:
Az angolok és németek is túl sokan vannak ahhoz, hogy lenyomják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!